Bucuresti

Mizdran Stefania Iuliana - doctor

Mizdran Stefania Iuliana - doctor

Detalii

Categorie
Doctori
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Vizualizari
3010

Voteaza & Distribuie

Comentarii 4

Comentariu

De BML | March 2, 2015 la 02:26 pm

Atitudine aroganta,recalcitranta,lipsa de profesionalism,mai ales atuci cand un doctor orl-ist pediatru primeste pacienti atat de micuti ,in cabinetul sau din cadrul unei clinicii atat de renumite,fara un minim de protectie,in conditiile in care aceasta era afectata de virusul gripei care bantuie in toata tara! Si toate astea contracost.....! Sanatate multa,doamna doctor!

Comentariu

De Oana111 | February 19, 2016 la 03:12 pm

Nu am decat cuvinte de lauda pentur doamna doctor. S-a purtat ireprosabil, a fost incredibil de draguta cu mine astazi. Am mers la dansa dupa 3 saptamani de mers la diversi doctori care ma trimiteau acasa fara o solutie, avand in continuarea dureri si arsuri in gat. Dansa a identificat foarte bine cauza si acum, 4 ore mai tarziu, deja ma simt mai bine. In afara de asta, s-a uitat si dosarul meu cu analize si mi-a dat sfaturi legate de alte rezultatea si chiar m-a incurajat. O recomand cu caldura!

Comentariu

De marian_t | January 17, 2019 la 08:51 pm

Am avut marea NEPLACERE de a o avea pe aceasta cucoana prima disponibila la Medlife unirii, un loc unde aveam alte sperante. M-a taxat 200 lei pentru a-mi spune ca ce am ea imi recomanda sa ma duc la pneumologie. Atat. Nicio pastila, niciun sfat, niciun control, nimic. Incompetenta e una, rea-vointa si dorinta de a profita de pe urma unui bolnav e cu totul altceva si e inacceptabil. Rusine ei si rusine medlife.!

Comentariu

De irinar | January 30, 2019 la 01:26 pm

Am fost azi la d-na doctor si a fost foarte draguta cu mine.M-a consultat constiincios si mi-a explicat clar tot ce o intrebam. Eu personal am fost multumita de dumneaei.

Lasa un comentariu

Campurile cu * sunt obligatorii.

Trebuie sa va inregistrati si sa intrati in cont pentru a adauga comentarii.