Bucuresti

4 sfaturi utile pentru posesorii de Huawei P30 Pro

4 sfaturi utile pentru posesorii de Huawei P30 Pro

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 7 luni si 1 saptamana
Vizualizari
262

Voteaza & Distribuie

Prezentare

După aproape un an de la lansarea oficială, există câteva sfaturi pe care utilizatorii Huawei P30 Pro le-au emis și care merită consultate dacă vrei să-ți cumperi și cu acest telefon.

1. Accesoriile pentru protecție

Unul din sfaturile imediate pe care fanii telefonului ar trebui să le ia în considerare țin de latura mai degrabă pragmatică. Telefonul costă foarte mult, de aceea ar fi bine să-l protejezi cât mai eficient. Nu este de mirare că distribuitorii de accesorii continuă diversificarea în ceea ce privește husele, foliile și carcasele. Poți găsi modele de huse pentru Huawei P30 Pro într-o gamă variată de culori și materiale, care să ofere atât un aspect plăcut cât și protecție optimă.

Chiar dacă o husă potrivită stilului tău de utilizare va ajuta la protejarea împotriva zgârieturilor, o protecție suplimentară va fi de folos. Recomandarea utilizatorilor este să protejezi cât poți de bine telefonul cu o folie specială pentru ecran.

2. Încărcător wireless

Fiind un telefon cu o capacitate deosebită, consumul de baterie este unul pe măsură. Noile modele din gama premium Huawei sunt însă prevăzute cu funcția de încărcare wireless, motiv pentru care ar fi recomandat să ai și tu unul compatibil cu Huawei P30 Pro. Majoritatea modelelor au dimensiuni mici și sunt suficient de compacte pentru a fi transportate într-o geantă.

3. Posibile incidente

Există o serie de incidente care pot să apară, dar ar fi bine să verifici mai întâi ce se întâmplă, înainte să consideri că este vorba de o defecțiune. De exemplu, dacă ecranul telefonului are deodată un cadru roșu care clipește, atunci este posibil să fie activat funcția Strict Mode din greșeală, nicidecum să se fi stricat.

4. Încărcarea rapidă

Fiind vorba de un telefon extrem de performant, o întrebare frecventă întâlnită în rândul utilizatorilor este cât durează să îți încarci telefonul. Huawei P30 Pro are opțiunea de încărcare rapidă, ceea ce înseamnă că bateria ajunge de la 0 la 70% capacitate în doar 30 de minute.

Prin urmare, dacă vrei să-ți cumperi și cu acest model de smartphone, ține cont de sfaturile utilizatorilor, ca să te poți bucura de o experiență deosebită.

Sursă foto: pixabay.com/photos/smartphone-movie-taking-pictures-407108/