Bucuresti

Neocasa

Detalii

Adresa
Calea Victoriei, Nr. 155, Bl.D1, Sc.7, Etj.11
Telefon
021/3127171
Web
www.neocasa.ro
Categorie
Agentii Imobiliare
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
2718

Voteaza & Distribuie

Descriere

Neocasa Bucuresti


Evolutia dinamica pe care o inregistreaza piata afacerilor autohtone impune o noua viziune si o noua abordare din partea unei companii imobiliare. O companie care isi mobilizeaza cunostintele, resursele si experienta pentru succesul clientilor sai. Acea companie este Neocasa.


Neocasa activeaza cu succes pe piata imobiliara din Romania inca din 1998. De-a lungul acestor ani, compania noastra si-a demonstrat profesionalismul in managementul unora dintre cele mai notabile tranzactii imobiliare.


Experienta noastra se bazeaza pe combinatia unica dintre profesionalism, exigenta, flexibilitate, imbunatatirea permanenta a serviciilor prestate si versatilitate. Valorile noastre sunt cele care ne sustin in stabilirea si atingerea obiectivelor. Sustinem comunicarea, interactionam cu clientii nostri si oferim intotdeauna solutii adaptate perfect stilului, nevoilor si cerintelor acestora.


Dedicarea profesionistilor Neocasa garanteaza succesul afacerilor dumneavoastra si ne ajuta sa evoluam impreuna. De aceea, momentele importante pe care Neocasa le-a trait inca de la infiintare au coincis de multe ori cu momentele importante din activitatea clientilor sai.