Bucuresti

A Vision of Mercury - doua seri la rand la Hard Rock Cafe

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
466

Voteaza & Distribuie

Descriere

A Vision of Mercury - doua seri la rand la Hard Rock Cafe


Datorita interesului sporit al publicului si cererii foarte mari de bilete, organizatorii anunta programarea unei reprezentatii suplimentare a showului A Vision Of Mercury. Cel de al doilea spectacol va avea loc pe 2 martie, la Hard Rock Cafe.


Scena din Hard Rock Cafe ii va apartine lui Joseph Lee Jackson atat pe 1 cat si pe 2 martie. In fiecare din cele doua seri protagonistul va aduce in fata spectatorilor un show dinamic, plin de hituri QUEEN, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.


Showul A Vision Of Mercury face, de 15 ani, ocolul lumii, iar Joseph Lee Jackson, este cotat drept unul din cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury. Pe 1 si 2 martie il puteti vedea la Hard Rock Cafe, intr-un spectacol din care nu vor lipsi hituri precum: "We Are The Champions", "Somebody To Love", sau "A Kind Of Magic."Pentru reprezentatia A Vision Of Mercury programata pe data de 2 martie se pun in vanzare trei categorii de bilete:  • Categoria VIP - 120 lei (intalnire si poza cu artistul, afisul evenimentului cu autograf, loc la masa)

  • Categoria I – 60 lei – loc la masa in fata scenei

  • Categoria 2 – 40 lei – loc la mese, in sala


Biletele pentru cele doua reprezentatii A Vision of Freddie Mercury, programate pe 1 si 2 martie, sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro


Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.