Bucuresti

Accentuarea stilului individual cu balustrade de sticla

Accentuarea stilului individual cu balustrade de sticla

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
441

Voteaza & Distribuie

Descriere

Astazi balustradele de sticla sunt un element frecvent al interiorului precum si un instrument de securitate de incredere. Domeniul lor de aplicare este foarte larg si sunt utilizate atat in casele private cat si in centrele comerciale si de divertsiment.
Balustrade de sticla realizate de compania Securit SA sunt constructii de inalta calitate, durabile si de incredere, modele incredibil de spectaculoase, care pot accentua stilul individual al oricarui spatiu. Robuste si in acelas timp fragile ele concentreaza asupra lor atentia oferindu-i constructiei o luminozitate suplimentara.
La fabricarea balustradelor sunt folosite doar cele mai bune materiale, care au fost testate pentru calitate si durabilitate. Acest lucru ofera o oportunitate de a vorbi despre puterea, fiabilitatea si cel mai important despre siguranta constructiilor finale.

Avantajele balustradelor de fier
Datorita propritatii de transparenta a sticlei, in interior nu apare nici o bariera de patrundere a luminii, facandu-l foarte luminos, in acelas timp balustradele isi indeplinesc si principalul scop functional – siguranta. Balustradele de sticla sunt cele mai populare si moderne elemente de stil, aplicabile in construcii de orice complexitate, buget, obiectiv de destinatie si au un sir de avantaje:
  • Spatiile in care sunt instalate par a fi mai spatioase si luminoase.
  • Balustradele arata foarte elegant si scump.
  • Subliniaza individualitatea si exclusivitatea spatiului interior.
  • Se potrivesc perfect in orice decor.
  • Sticla fiind un material suficient de versatil se combina perfect cu otelul inoxidabil, lemn, elemente din fier forjat. Ele arata bine atat la o scara de lemn cat si la una din marmura.
  • Creaza conditii de siguranta pentru copii si animalele de companie.
  • Nu au elemente ascutite de care te poti agata cu hainele
Ln constructia balustradelor de sticla specialistii de la Securit SA aplica doar materiale sigure si de incredere. Sticla securizata de diferite grosimi este practic imposibil de a o distruge neintentionat. Structurile de sprijin pentru carcase realizate din otel inoxidabil, confera constructiei proprietati de performanta cerute, cum ar fi fiabilitatea si durabilitatea.
Balustradele de sticla indifirent de locul instalarii nu sunt supuse imbatranirii si degradarii in timp. Proprietatea inerenta a cestor obiecte este intretinerea usoara, sunt usor de curatat si timp lung se pastreaza curate.

Balustrade de sticla dupa cerintele clientului
Compania Securit SA produce balustrade de sticla de orice dimensiune si design. Avem o gama larga de propuneri si posibile solutii de proiectare. Producem la comanda individuala, in stricta conformitate cu standartele de siguranta si cerintele clientului. Toate lucrarile de instalare sunt efectuate de propriile echipe de profesionisti cu inalta calificare.
Sunteti in cautarea unei solutii fiabile, estetica si personalizata pentru interiorul de acasa sau birou, faceti cunostinta cu oferta noastra, puneti intrebari expertilor nostri pe numerele de telefon 0213213176, 0751101141, 0751075269 si in cel mai scurt timp, la preturi accesibile noi vom livra si instala balustrade de sticla cu un design uimitor.
La fel suntem disponibili pentru a va oferi geamuri termopan, cabine de dus din sticla securizata, vitrne de magazin, oglinzi de baie si decorative, mobilier din sticla, compartimentari din sticla securizata, cat si servicii de sablare decorativa pe geam si oglinda, placari cu geam emailat sau oglinda.

http://www.securitinternational.ro


Autor