Bucuresti

Accesorii şi protecţie pentru smartphone-uri

Accesorii şi protecţie pentru smartphone-uri

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
588

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oriunde mergi în ziua de astăzi vezi peste tot oameni butonând smartphone-urile. Au devenit o necesitate în momentul de faţă. Trebuie să fim tot timpul conectaţi, ne verificăm e-mail-urile, ţinem legătura cu cei dragi, rezolvăm lucruri de făcut pentru muncă, ne orientăm cu ajutorul GPS-ului – cert este un singur fapt: pe cât de utile pe atât sunt şi de necesare smartphone-urile în contextul vieţii cotidiene tot mai agitate.

Foarte important este să protejăm telefoanele. Dacă în trecut când scăpai telefonul pe gresie trebuia doar să aduni piesele şi să refaci “puzzle-ul”, a scăpa un smartphone chiar şi de la o înălţime foarte mare poate să ducă la defectarea sa iremediabilă. Se impune protecţia, atât împotriva eventualelor şocuri, cât şi o protecţie suplimentară anti-praf, anti-umezeală, anti-zgârieturi.

Misiunea de protejare a telefonului este înţeleasă perfect de magazinele ce pun la dispoziţia doritorilor huse şi accesorii de protecţie şi nu numai. Un nume relativ nou pe piaţă dar recunoscut pentru calitate este şi Stifler. Se pun la dispoziţie aici nu doar huse şi carcase pentru smartphone-uri, ci şi o gamă variată de accesorii pentru aceste gadgeturi atât de utile în viaţa noastră de zi cu zi.

Opţiunile variază în rândul împătimiţilor de smartphone-uri – unii preferă platforme ce rulează pe Android, alţii aleg sistemul de operare de la Apple, iOS. Oricare ar fi opţiunea, oricare ar fi modelul telefonului ales, pot fi găsite accesorii şi huse de protecţie pentru topul de gamă atât în ceea ce priveşte platforma Android cât şi iOS.

Pentru gama telefoanelor de la Apple, împătimiţii pot găsi la Stifler huse şi accesorii pentru modele începând de la iPhone 4 şi până la generaţia nouă – iPhone 6 şi 6 Plus, desigur incluzând şi celelalte modele intermediare: 4S, 5, 5S.

Cei ce preferă sistemul de operare Android şi smartphone-uri de top din această gamă pot găsi de asemenea soluţii în ceea ce priveşte protecţia. Se găsesc atât huse Galaxy Note 4 sau Note 3 în cadrul Stifler, cât şi huse pentru modele precum Galaxy Alpha, Galaxy S3, S4, S5, S6 şi chiar şi pentru variantele S3 şi S4 mini. Modelele şi culorile huselor sunt variate, în aşa fel încât oricine să îşi poată personaliza telefonul după propriul stil. De tip flip sau clasice, realizate din aluminiu, silicon, cauciuc sau piele ecologică, în stil bumper şi complet personalizat, husele şi accesoriile oferite la Stifler dau fiecărui smartphone o notă şi un stil aparte.

Orice împătimit de gadgeturi va găsi o soluţie potrivită de protecţie la Stifler, însă nu doar huse pot fi găsite aici. Bateriile externe ne pot salva în multe situaţii în care nu avem o altă posibilitate de a încărca telefonul sau orice alt gadget, suporturile auto sunt de asemenea foarte utile pe parcursul deplasărilor, când nu vrem să ne fie distrasă atenţia de la condus. Încărcătoare auto, cabluri diverse de date şi de alimentare, mănuşi tactile, declanşatoare foto şi lista poate continua în ceea ce priveşte accesoriile oferite în cadrul Stifler.ro. În acest fel oricine doreşte să îşi personalizeze telefonul dar şi să îl protejeze şi accesorizeze.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354

Filtre

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent