Bucuresti

Activ EFEM va fi inlocuit de TANANANA din 7 Aprilie

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
303

Voteaza & Distribuie

Descriere

Activ EFEM va fi înlocuit de TANĂNANA din 7 Aprilie
Vestea aprobării de către Consiliul Național al Audiovizualului a proiectului editorial TANĂNANA a ajuns foarte repede la urechile publicului și valul de nerăbdare al comunității alternative a determinat echipa să decidă ca încălzirea vocilor și fine-tuning-ul necesar oricărui proiect complet nou să se facă public, în FM, începând cu 7 aprilie.
Primii ce se vor auzi în eter vor fi Vlad CRAIOVEANU și Ciprian MUNTELE care cu al lor PATINAL dau trezirea prietenos unui public urban, modern ca program, care la 7:30 este poate doar la al doilea snooze al alarmei. Le vor urma Doru OPRIȘAN, ce-și dă CHECK IN de la 10:30, și Emilian FRÎNCULESCU ce vine cu LUNCH BOX-ul de bunătăți la radio, două emisiuni de companie ce-și propun să-ți completeze programul și meniul zilei. Bogdan ȘERBAN face pregătiri pentru viața de după birou la EXIT ROOM, începând cu 16:30. Ziua este închisă în această perioadă de antrenament cu public de Călin GHEORGHE care până la 22:30 va aduce tot know-how-ul despre muzică și artiști în FM. În week-end REFRESH îți dă Dan CHIPER de la 8 dimineața, iar Alexandra DUDU te îmbie la ore suplimentare, cu program artistic-cultural, în FULL TIME WEEKEND de la 15, în fiecare sâmbătă și duminică. Latura informativă include grupaje de știri din oră în oră de luni până vineri, de la 8 la 20.
Despre TANĂNANA
Proiectul este unul eminamente muzicalo-cultural, așadar numele TANĂNANA nu face decât să susțină obiceiul stării de bine de a fredona cu mai multe sau mai puține versuri o bucată muzicală ce-ți ridică spiritul. Playlist-ul vine din zone diverse ale alternativului, așa cum este el definit în prezent, cu influențe indie, rock, punk, electro, funk sau hip-hop. Muzica este selecționată cu grija unui colecționar și sumarizează ultimii 15 ani ai curentului mai sus menționat.
Pregătirile au început de mai bine de un an, timp în care proiectul TANĂNANA a strâns, și va continua să strângă, nume relevante pentru zona pe care își propune să o deservească muzical și informativ. Publicul tânăr și educat, muzical și nu numai, ce nu-și găsea loc in FM-ul românesc e pe cale să se întâlnească cu acest curator al muzicii noi și al evenimentelor ce nu fac prima pagină a ziarelor dar nu trebuie ratate. Grila de programe se va completa în timp cu producții specializate și surprinzătoare pentru a acorda și mai multă atenție unor nișe nedrept neglijate în FM.
TANĂNANA va fi ascultat pentru început în București pe 92,7 FM, 89,7 în Timișoara, 93,5 în Medgidia și 97,6 în Huși. Oriunde ai fi însă găsești TANĂNANA la ascultare și în online pe TuneIn sau în player-ul favorit cu un link URL.
TANĂNANA poate fi urmărit pentru a fi la curent cu ce se pregătește pe Facebook: https://www.facebook.com/TaNaNaNa.RO
Despre lansarea oficială
Data lansării oficiale va fi comunicată cât de curând. Tot atunci vom putea vorbi pe larg și despre emisiunile din grilă, dar și despre planurile concrete ale proiectului TANĂNANA pentru perioada următoare.

Declarații oficiale
Andrei BOGDAN, director programe și marketing
(despre nume) „Numele proiectului este inspirat dintr-o activitate de cele mai multe ori involuntară, pe care o avem când starea noastră de spirit este una veselă, relaxată sau exaltată pozitiv: fredonatul. Ni se întâmplă tuturor, cu pasiune sau cu timiditate, când suntem singuri sau în mulțime, în trafic în mașină sau cu prietenii în timpul liber. Cu acest ton binedispus și relaxat se adresează și TANĂNANA publicului său
(despre personalitate) „Pentru că vorbim de fredonat, TANĂNANA este o stare de exaltare. Dacă vrem să-l personificăm vorbim de prietenul acela pe care cu toții îl admirăm și cu care ne dorim să semănăm, ăla relaxat și sigur pe sine, rock star-ul modern, ce lasă agresivitatea și aroganța deoparte, e motivat și implicat în comunitate, educat și bine informat, ce afișează carismă dar și un pic de glam într-un mod autentic și natural.”
Liliana GEORGESCU, director general
(despre echipa și personalitate) Personalitatea noului proiect este sumarizată foarte bine de băietii cool din filmele lui Guy Ritchie. Echipa e alcătuită din oameni cu personalități puternice și diferite ce-și vor pune amprenta pe programe, pe discurs, pe opinii și care împreună vor da identitate proiectului. Îl putem considera un Modern Rock’n’Rolla pozitiv, personaj urban modern, puternic și respectat, lăsând la o parte desigur excesele și ilegalitătile personajului original.”