Bucuresti

Active Rent a Car Bucuresti

Active Rent a Car Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 144
Telefon
0727644644
Web
http://www.active-rentacar.ro
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
2996

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Active Rent a Car Bucuresti

Cu o simpla rezervare telefonica sau on-line calatoria dumneavoastra poate incepe. Hotarati doar perioada de inchiriere, locatia de preluare a masinii si autoturismul preferat. Completati formularul de rezervare online, pentru a primi cele mai bune preturi si conditii de inchiriere.
In cateva minute veti primi confirmarea noastra pe email. Treceti pe la noi sa semnati contractul de inchiriere, luati cheile si ...gata !
Active Rent a Car Bucuresti va ofera servicii de inchirieri autoturisme ieftin in Bucuresti si in principalele orase si aeroporturi din Romania.
Pentru companii si organizatii oferim si servicii de Inchirieri Auto pe Termen Lung (minim 1 luna), ca alternativa la leasingul financiar sau operational si programe speciale de Inchirieri de Flote Auto ( pentru mai mult de 3 masini inchiriate). Cere acum o oferta personalizata !
Flota noastra de masini este constituita din masini noi, diverse si verificate periodic de specialisti in service-ul propriu. Un accent deosebit il punem pe confortul si siguranta clientilor nostri, masinile fiind dotate cu Aer Conditionat, Airbag-uri si Radio-CD. La cerere, masinile pot fi dotate cu diverse accesorii: GPS, lanturi de iarna, scaun pentru copil...
Raportul calitate-pret al serviciilor oferite de firma noastra este cel mai bun din piata de rentacar, iar satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru prioritar. Ofera-ne sansa sa fim partenerii tai de afaceri.
Ne straduim permanent sa dezvoltam serviciile si produsele companiei noastre de inchirieri auto, intelegand foarte bine ce reprezinta MOBILITATEA in afacerea si viata dumneavoastra.