Bucuresti

"Acum ori niciodată" de Valentin Krasnogorov

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Apartine de
Godot Cafe - Teatre
Vizualizari
354

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 februarie 2016 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Regia: Mihai Constantin

Cu: Șerban Pavlu, Mirela Oprișor, Gheorghe Ifrim, Nicoleta Lefter

Light Design: Ducu Darie

”Acum ori niciodată” de Valentin Krasnogorov. O comedie ușoară la prima vedere... 4 personaje, 2 cupluri și o temă, pe cât de cunoscută și ”bătătorită” de toată lumea, în scris și în viața reală, pe atât de specială ca abordare și viziune. Căsătoria și familia. În esență - o comedie amară. Conform statisticilor, în lumea de azi sunt mult mai multe divorțuri decât căsătorii fericite. Iar după un divorț și o altă căsătorie, de cele mai multe ori, nu vei deveni mai fericit. Cele patru personaje ale piesei sunt oameni obișnuiți care se confruntă cu aceeași problemă. O piesă care cu siguranță place, fie pentru că ne regăsim adesea într-o astfel de poveste, fie pentru dialogul extrem de antrenant în care e scris, fie pentru replicile savuroase care iți rămân întipărite în memorie...

2 cupluri. 2 prietene ”adevărate” și 2 prieteni ”adevărați” și o poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă.

Atipică pentru că viziunea despre iubire este atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat... Pentru că ”acum ori niciodată” ești nevoit să iei o decizie care îți schimbă total destinul... pentru că ”acum ori niciodată” e aceea decizie care trebuie luată rapid, chiar dacă ani întregi te-a frământat...pentru că ”acum ori niciodată” e atât de simplu și totuși atât de complicat. Pentru că în ”acum ori niciodată” poate încăpea FERICIREA.

ACUM ORI NICIODATĂ e o poveste despre oameni, iubire și pasiune, despre relații și prietenie, despre societate și reguli... despre atâtea altele, pe care le veți descoperi atunci când veți vedea acest spectacol. E un scenariu... ca în viață. Pentru că atunci când iubim, parcă nu mai suntem noi sau cel puțin pentru o perioadă devenim ”Altcineva”.

Frumoasă pentru că orice poveste de iubire e extrem de frumoasă atunci când se trăiește și se simte cu adevărat.

Mass- Media:

http://euforia.tv/hobby/acum-ori-niciodata-id27235.html - Euforia TV

http://www.ileanaandrei.ro/acum-ori-niciodata-2/ - Ileana Andrei

https://emilcalinescu.eu/acum-ori-niciodata/ - Emil Călinescu

http://romanticfm.ro/romantic-club/recomandari/va-asteptam-la-teatru-acum-ori-niciodata-5259 - Romantic FM

http://jurnalul.ro/calendar/omul-zilei-mihai-constantin-662910.html - Jurnalul

Durata: 1h 30

Preț: 50 Lei

Producator: ON STAGE

Sursa informatii: www.godotcafeteatru.ro

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta