Bucuresti

Ad Hoc (Cantare, Ospat si Betie de Dragoste) Live

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
704

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Cântare, Ospăț și Beție de Dragoste" – Primul dezmăț AD HOC din 2014 e dedicat celor care se iubesc românește.

În 23 februarie, AD HOC sărbătoresc Dragobetele în Club Fabrica. Primul dezmăț pe care îl plănuiește singura trupă de punk acustic folcloric medieval din țară e dedicat celor care știu să iubească și se mândresc cu asta, fără să dea în kitsch-ul siropos atât de prezent în societatea românească.

Așa cum ne-au obișnuit, cei 5 AD HOC au pregătit un spectacol tematic centrat pe... dragoste de această dată. Au pregătit piese pe care nu le-au mai cântat de mult, piese adânci, universale, despre ceea ce consideră și ei că e cel mai important sentiment uman. După ce au terminat prima etapă din turneul de promovare al primului lor album, au hotărât să înceapă anul în București, într-un loc unde eclecticul se simte la el acasă, printre tineri cu mintea deschisă și spre tradiție dar și spre nou. "Spectacolul pe care l-am pregătit nu e o reacție la Valentine's Day, e modul nostru de a aduce încă ceva frumos din tradiția noastră în atenția românilor de azi. Cum am mai spus, noi ne concentrăm pe asemănări, nu pe diferențe, motiv pentru care abia așteptam să facem un chef tradițional, dar și cu punk despre dragoste. Așa cum zice Leonard Cohen: "Love's the only engine of survival", iar noi suntem perfect de acord. Am mai pățit-o la concertele noastre, dar acum ne-am pus în plan să nu scape nimeni. Atenție, de la concertul nostru de Dragobete veți pleca cu cineva de mână, neapărat. Vino cu iubitul sau iubita să vă chefuiți, dar fiți pe fază și cei care veniți singuri, că vă cuplăm noi!" – spune entuziasmat Ursu.

AD HOC a luat fiinţă acum 4 ani în Oradea, la iniţiativa lui Sergiu "Corbu" Boldor, şi a trecut prin multe schimbări de formă şi fond. Pornind de la un duet stradal care cânta muzică de cameră, au ajuns sa fie un grup de 4 flăcăi și-o zână care îmbină atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile şi elementele folclorice româneşti, cu o melodie şi o tehnică medievală. Ei nu susţin concerte, ci spectacole, combinând cu succes costumele medievale cu efecte de fum şi lumini. AD HOC reuşeşte să îmbine tatuaje, piei, blănuri, poveşti şi legende din folclor, opinci şi motive tradiţionale româneşti, grai şi ritmică autentică, totul într-o formă cât se poate de atipică şi energică. În 2013 și-au lansat primul album împreună cu revista Harap Alb Continuă într-o cvadruplă premieră pentru industria muzicală românească și abia au terminat prima etapă din turneul de promovare. Ne anunță că urmează o următoare etapă la fel de sălbatică și multe surprize în 2014, dar pe care încă nu le dau în vileag.

Trecuți prin multe avataruri și formule, cei 5 AD HOC, adică: Sergiu "Corbu" Boldor (vioară, voce), Dan "Ursu" Olar (tapan), Igor Antoniuc "Făt Frumos" (chitară), Andrei Nagy "Vampiru" (violoncel) și Elena Stoica (vioară) așteaptă cu ochii limpezi și larg deschiși să ajungă în toate colțurile lumii și să împartă "Dezmăț, licori și muzici medievale!" oricui va avea urechi să-i asculte, minte să-i înțeleagă și picioare să danseze până la capăt.

Evenimentul va avea loc duminică, 23 februarie, în club Fabrica de la ora 19. Biletul costă 15 lei și poate fi procurat pe loc de la intrare.

Informații adiționale

Data:

23.02.2014

Ora:

21:00

Intrare:

15 lei

Locatie:

Fabrica Club

Adresa:

11 iunie nr.50


Sursa informatii: www.fabrica-club.ro