Bucuresti

Adolescenta - provocarea mea

Detalii

Telefon
0212242214
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
787

Voteaza & Distribuie

Descriere

Adolescenta - Provocarea mea - Workshop de consiliere pentru parintii de adolescenti

Din luna Martie la sediul Institutului de Relatii Umane, pe Av. Petre Cretu nr. 49 va incepe noul workshop 'Adolescenta - Provocarea mea'. Acesta are loc pe o perioada de patru saptamani cu o intalnire in fiecare saptamana.

Seminarul se adreseaza parintilor de adolescenti cat si adolescentilor.

Adolescenta... unii o considera "varsta imposibila", altii, dimpotriva, "varsta de aur"; pentru unii ea este "varsta crizelor, anxietatii, nesigurantei, insatisfactiei" dar si a curiozitatilor, in timp ce pentru altii este "varsta marilor elanuri"; este "varsta contestatiei" dar si "varsta integrarii sociale"; cu tot ce are ea ca stralucire, dar si ca artificiu.

Locuiesti cu un adolescent? Asculta mai multa muzica decat vocea ta? Se uita mai mult la filme decat la tine? Se gandeste mai mult la ceea ce ii spun prietenii lui decat la ceea ce l-ai invatat tu? Calculatorul a devenit cel mai bun prieten al lui?

Vino la Institutul de Relatii Umane si impreuna cu noi poti gasi rezolvari la aceste intrebari. Te asteptam fie insotit de adolescentul tau, fie singur, incepand din luna Martie la seminarul 'Adolescenta - Provocarea mea'.

Acesta are loc pe o perioada de patru saptamani cu o intalnire in fiecare saptamana.

Invitati special:
Dr. CRISTIAN ANDREI
Dr. LELIANA VALENTINA PARVULESCU

Coordonator: Bernard Tatomir - psiholog

Costul: 50 RON / intalnire.

Filtre

Tip eveniment: Workshopuri