Bucuresti

Aesthetic Line

Aesthetic Line

Detalii clinica

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Bulevardul Dacia, nr. 51
Telefon
0212112998, 0722262868
Fax
0212114416
Web
www.aestheticline.info
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
2056

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Aesthetic Line Bucuresti

Domeniul de activitate al clinicii noastre este chirurgia plastica, estetica si reconstructiva, specialitate chirurgicala ce tinde sa imbunatateasca functiile fizice sau sa diminueze diformitatile sau cicatricile rezultate din accidente, boli sau defecte congenitale. Cuvintul " plastic" vine din limba greaca si inseamna "a modela". In cadrul clinicii noastre se pot realiza peste 300 tipuri de interventii chirurgicale estetice si reparatorii.

Indiferent de problema pe care o aveti, primul pas este consultatia.

In general consultatiile se fac dupa o programare in prealabil, telefonic sau pe e-mail. Datele necesare pentru a va programa sint: numele si prenumele; numar de telefon la care puteti fi contactat; ziua si ora la care doriti consultatia.In general consultatia va dura intre 45 minute- 90 minute, in functie de situatie.

Pretul consultatiei este inte 100 si 300 ron in functie de tipul de interventie pe care il solicitati. In cadrul consultatiei se va face un examen general si local obiectiv, precum si poze care se vor modifica pe calculator. Aceasta manevra este necesara pentru ca dvs. sa puteti vizualiza rezultatul postoperator, important mai ales in operatiile de corectie a deficitelor estetice.In timpul consultatiei veti primi toate informatiile necesre prrivitor la cazul dvs. precum si materiale informative de citit.Daca va hotariti sa faceti operatia vi se vor recomanda analize de singe si urina specifice, precum si investigatiile necesare pentru fiecare pacient in parte . Pentru programarea operatiei se va plati un avans de 10% din pretul operatiei.

Operatia se va desfasura in cadrul clinicii noastre care dispune de bloc operator modern, dotat cu aparatura de ultima generatie. Dupa operatie veti petrece de la citeva ore la cel mult o zi in salonul pacientului, pentru a va reveni complet.

Daca doriti sa ramineti mai multe zile internat la noi, va rugam sa anuntati din timp pentru a nu perturba programul operator!

La capitolul CLINICA puteti obtine mai multe informatii despre facilitatile oferite!

Noi va oferim DISCRETIE si PROFESIONALISM!

Orar clinica

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Filtre clinica

Specialitatea: Chirurgie plastica