Bucuresti

Afla care sunt proprietatile cartuselor de imprimanta Lexmark

Afla care sunt proprietatile cartuselor de imprimanta Lexmark

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 luni si 2 zile
Vizualizari
129

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lexmark este un furnizor de produse si servicii responsabil fata de mediul inconjurator. Specialistii realizeaza produse si solutii care le ofera clientilor posibilitatea de a reduce impactul activitatilor de imprimare si scanare asupra mediului inconjurator.
Astfel, gama de cartuse de imprimanta Lexmark combina standarde inalte de performanta si protectie a mediului inconjurator.

Fiabilitate si calitate

Buyers Laboratory Inc. (BLI) a realizat un studiu in cadrul caruia a comparat cartusele de imprimanta Lexmark cu alte 12 marci de cartuse reconditionate. Dupa ce au fost tiparite 80.000 de pagini si au fost consumate aproximativ 390 de cartuse, au iesit la iveala si rezultatele. In ceea ce priveste fiabilitatea si calitatea, cartusele Lexmark au inregistrat rezultate superioare fata de celelalte.

Pastreaza amintirile si documentele importante in imagini durabile de inalta calitate. Nu trebuie sa te multumesti cu mai putin, chiar daca imprimi fotografii de familie sau documente pentru locul de munca. E bine de stiut faptul ca imaginile obtinute cu imprimantele Lexmark au o calitate ridicata in 96% din cazuri, asa cum arata studiul Buyers Laboratory Inc.

Lider in industrie

Defectiunile cartuselor iti consuma timpul si iti distrag atentia de la lucruri mai importante- cum ar fi afacerea ta. Conform studiului Buyers Laboratory Inc, cartusele reconditionate s-au stricat in aproape jumatate din cazuri- 40.6%. In ceea ce priveste cartusele Lexmark, niciunul nu s-a defectat pe parcursul studiului. Daca vrei sa scapi de griji, alege imprimarea fara probleme si opteaza pentru Lexmark.

In fiecare an, Lexmark continua sa fie recunoscuta drept lider in industrie, datorita initiativelor de dezvoltare durabile, dar si programelor de mediu. Premiul "Manufacturing Leadership 100 Award for Sustainability" a fost acordat companiei Lexmark. De asemenea, a fost desemnata High Achiever, la categoria dezvoltare durabila.

Lexmark a fost numit unul din cei "100 Best Corporate Citizens", desemnati de revista Corporate Responsibility Magazine, datorita initiativelor sale in protejarea mediului si drepturilor omului.

Cum verifici nivelul tusului din cartusul imprimantei Lexmark?

Este foarte important sa verifici cartusele imprimantei periodic, pentru ca unele culori se consuma mai repede ca altele, iar atunci cand unul dintre cartuse este pe terminate, imaginile pot iesi sterse sau, in unele cazuri, lipsite de culoare. Pentru a verifica tusul din cartusele imprimantei, urmeaza acesti pasi:

  • Intra in panoul de setari al PC-ului, din butonul start;
  • Deschide fisierul Printers & Scanners si conecteaza imprimanta la calculator;
  • Selecteaza imprimanta si da click dreapta pe iconita care o reprezinta. In functie de modelul de imprimanta, ar trebui sa existe optiunea de a verifica nivelul de cerneala din cartuse;

Alegi un cartus reincarcabil sau unul original?


Atunci cand cumperi cartuse noi, vei observa de indata diferenta de pret dintre cartusele de imprimanta originale si cele compatibile sau reincarcabile. Cartusele care pot fi reincarcate nu sunt produse de brandul de la care ai cumparat imprimanta, dar sunt mult mai accesibile ca pret.

Este indicat sa cumperi cartuse de imprimanta originale, Lexmark, pentru imprimanta ta, deoarece acestea prelungesc durata de viata a capetelor de imprimare, astfel incat nu vei avea niciun fel de probleme la printare.

Ce faci atunci cand imprimanta nu recunoaste cartusele?

Se intampla destul de des ca imprimantele sa nu recunoasca cartusele, chiar daca acestea sunt originale. Nu te grabi sa duci imprimanta la reparat. Mai intai de toate verifica daca spatiul destinat cartusului este curat sau murdar si scoate sigiliul de pe capul de printare.

Comanda simplu si usor

Ai nevoie de consumabile originale pentru imprimanta? Acceseaza magazinul online Tonerpro.ro, pentru produse cu un excelent raport calitate-pret.

Autor