Bucuresti

Afla de ce sa consumi icre de stiuca in aceasta perioada si unde gasesti produse 100% bio

Afla de ce sa consumi icre de stiuca in aceasta perioada si unde gasesti produse 100% bio

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
Agentia Fortin
Vizualizari
100

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Daca esti un impatimit al pestelui, de pe masa ta nu trebuie sa lipseasca in niciun caz traditionalele icre de stiuca, preparate dupa retetele autentice din Delta Dunarii. Niciun ospat pescaresc nu exista fara salata de icre stiuca, pe care oamenii locului o prepara – cu sfintenie – dupa reteta veche de sute de ani.

Aceasta a fost mostenita de la vechii greci din Dobrogea si adaptata la produsele locale, fiind pastrata astfel din generatie in generatie. Din fericire, gasesti salata de icre preparata dupa traditie si in comert. Afla detalii! Descopera si ce beneficii ii vei oferi organismului tau, daca introduci acest preparat in alimentatia ta si unde gasesti icre 100% naturale, produse din materiile prime capturate de pescari din Delta Dunarii.

O sursa de Omega-3, vitamine, nutrienti, fier, magneziu si calciu

Pe cat de gustoase, pe atat de sanatoase sunt icrele naturale. Au un impact pozitiv extraordinar asupra organismului, datorita continutului ridicat de Omega-3, fier, magneziu, vitamina D, vitamina B2 si calciu:

1. Sanatate pentru inima

Daca suferi de hipertensiune arteriala, atunci consumul de peste si de icre este foarte recomandat. Introdu aceste preparate in alimentatia ta zilnica si beneficiile asupra organismului vor fi extraordinare. Icrele te vor ajuta sa iti pastrezi tensiunea arteriala in limitele normale si au un scop profilactic, preventiv, asupra atacurilor de inima. Grasimile sanatoase pe care le contine sunt un izvor de sanatate pentru organism.

2. Sanatate pentru creier

Continutul ridicat de Omega-3 pe care il contin preparatele din icre are un efect pozitiv asupra functiilor cognitive. Cercetatorii arata ca aceste produse au un rol anti-depresiv si contribuie la o buna stare de spirit a celor ce le consuma. Este important, insa, ca icrele sa nu contina aditivi alimentari, coloranti, conservanti si alte substante chimice care sa le reduca valoarea nutritionala. Consuma, exclusiv, produsele naturale.

3. Sanatate pentru muschi si oase

Beneficiile consumului de icre se rasfrang si la nivelul musculaturii si a oaselor. Pentru ca sunt o sursa de proteine, dezvoltarea masei musculare este un efect adiacent consumului acestui tip de preparat. Icrele contin si calciu, lucru care impacteaza sanatatea oaselor. Datorita valorii lor nutritionale, anumiti medici recomanda femeilor in mod special consumul de salata de icre 100% naturala pe toata perioada sarcinii.

4. Sanatate pentru ochi

Pentru ca icrele naturale contin si vitamina A, beneficiile asupra vederii sunt – de asemenea – de notat in aceasta lista a avantajelor obtinute din consum. Salata de icre 100% bio este o sursa de sanatate pentru ochi si imbunateste, pe termen lung, acuitatea vizuala. Iata, asadar, un motiv in plus pentru care trebuie sa il introduci salata de icre in alimentatia ta. Nu uita sa cumperi produse naturale, fara pic de conservanti.

Icre de stiuca 100% naturale, preparate dupa reteta traditionala din Delta Dunarii

Iti recomandam, fara nico ezitare, salata de icre de peste de Tulcea, vanduta de Deltaica.ro. Unul dintre cele mai reprezentative produse ale Deltei, icrele, sunt preparate intocmai dupa o reteta veche de sute de ani.

Mostenita in familie din generatie in generatie, reteta dupa care sunt produse icrele de la Deltaica.ro este una autentica, inspirata de la vechi greci care au locuit in Dobrogea, si adaptata specificului local. Daca vrei sa te bucuri de toate beneficiile unui produs natural, atunci merita sa cumperi aceste icre 100% bio.

Autor