Bucuresti

Akula Trading Group

Akula Trading Group

Detalii

Adresa
Bucuresti
Telefon
0742186358
Fax
0318176151
Web
www.akulatools.ro
Categorie
Firme scule constructii
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
1250

Voteaza & Distribuie

Descriere

Akula Trading Group Bucuresti

Akula Trading Group, o companie la inceput de drum care doreste sa devina cel mai important furnizor de solutii personalizate pentru aprovizionarea companiei dumneavoastra.
Obiectul principal al activitatii consta in distributia de echipamente si utilaje pentru industrie, constructii, agricultura si energetic, precum si solutii de implementare a acestor echipamente.
Akula Trading Group are in componenta o echipa de profesionisti care si-au propus prin experienta, inalta calificare, seriozitate si parteneriate sa asigure servicii excelente de calitate dedicate clientilor, din domeniul industrial, constructii, agricultura si energetic.
Obiectivul nostru este acela de a furniza solutii si produse de calitate la cel mai bun prêt.
Compania noastra ofera suport gratuit in alegerea echipamentelor si utilajelor optime necesare activitatilor dvs printr-un serviciu de consiliere, prin intermediul personalului de vanzari si service.
Alegera furnizorilor nostri a avut la baza criterii foarte riguroase de selectie in ceea ce priveste calitatea produselor, durata indelungata de utilizare si usurinta in exploatare.