Bucuresti

„Alaptarea pe intelesul tuturor cu Dr. Jack Newman”

Conferintele „Alaptarea pe intelesul tuturor cu Dr. Jack Newman”

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
1072

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 8 mai 2014 - Sambata 10 mai 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

„Alăptarea pe înțelesul tuturor cu Dr. Jack NEWMAN”

Cercetător în domeniul lactaţiei și medic pediatru de renume mondial, Dr. Jack NEWMAN va susține în România trei zile de conferințe: Alăptarea pe înțelesul tuturor”, în zilele de 8, 9 și 10 mai 2014, la RIN Grand Hotel.

Statisticile* arată că România se află pe ultimul loc în Europa în ceea ce privește alăptarea exclusivă până la 6 luni: doar 12,6% dintre românce alăptează, în timp ce media europeană este de 40% , în condițiile în care 98% din femei sunt capabile să alăpteze. Mai mult, țara noastră se situează pe primul loc în Europa la mortalitatea infantilă**, iar alăptarea are un rol covârșitor în reducerea acesteia.

Conferințele „Alăptarea pe înțelesul tuturor cu dr. Jack NEWMAN”, organizate de TOTUL DESPRE MAME și Asociația ProMAMA, se adresează părinților care sunt conștienți de faptul că laptele matern este cea mai bună hrană oferită bebelușului pentru un start bun în viață și care se află în căutarea celor mai bune sfaturi. De asemenea, evenimentul este deschis specialiştilor care îşi doresc să fie la curent cu noile perspective despre alăptare: medicide familie, neonatologi, pediatri, moaşe, asistentemedicale, consultanţi certificaţi în alaptare(IBCLC), educatoriprenatali.

Tuturor specialiştilor participanţi la eveniment li se vor acorda diplome de participare şi un număr de credite de lactaţie (acordate de către IBLCE - International Board of Lactation Consultant Examiners).

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: seminarii