Bucuresti

ALBOROSIE

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
538

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 5 noiembrie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

ALBOROSIE @ Reggae Nights 5 noiembrie, Arenele Romane (cort incalzit) Ani la rand, muzica reggae a doborat barierele uzuale ale limbii sau nationalitatii tipice stilului, a avut dintotdeauna un mesaj global, iar cultura sa a depasit granitele tarii originare. Nu putem vorbi insa de istoria muzicii reggae fara sa vorbim de Alborosie, unul din artistii esentiali ai acestei miscari.

Detinator al premiului MOBO (Music Of Black Origin), pionier al muzicii reggae inafara Caraibelor si primul artist de origine caucaziana acceptat la label-ul legendei Bob Marley, Alborosie este deja o prezenta constanta in scena muzicala, cu o activitate de peste doua decade de concerte si productii de succes.

Dupa un concert impresionant in 2012, Alborosie revine la Arenele Romane pe 5 noiembrie 2016 alaturi de trupa Shengen Clan, ca parte din turneul “Freedom & Fyah”. Artistii au inclus Bucurestiul in turneul european, asadar avem ocazia sa ii ascultam dupa performance-urile din Berlin si Praga.

Albumul “Freedom & Fyah” poarta numarul 10 din cariera lui Alborosie, si este descris de acesta ca fiind “cel mai uniform” album de pana acum, “cu o influenta puternica de dub, accente de dubstep si electronica”. Un album conceptual, in care fiecare piesa trateaza aspecte diferite ale vietii din prisma artistului. “Reggae este o muzica foarte sociala, asa ca vorbesc despre politica, iubire si razbunare. Este ‘Freedom & Fyah’ - cant despre libertate, dar pentru a ajunge la aceasta trebuie in primul rand sa treci prin foc”.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta