Bucuresti

Alegerea unei genti Guess potrivite

Alegerea unei genti Guess potrivite

Detalii anunt

Web
https://www.stylishcircle.ro/
Social links
Pret
250 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
376

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Găsirea unei genti potrivite pentru ținuta de zi cu zi poate fi ceva dificil, mai ales dacă dorești ceva mai aparte și dintr-un material mai deosebit. Sunt o mulțime de branduri pe piață care produc genti simple și elegante pentru o simplă ieșire în oraș sau în momentele în care te afli la birou.

Printre cele mai populare branduri de genti se află Guess. Brandul american produce o mulțime de variante de genți, dar și alte accesorii fashion precum ceasuri, parfumuri, bijuterii și pantofi.

Brandul a fost lansat în anul 1981 de către frații Marciano (Georges, Maurice, Paul și Armand) și a trecut de-a lungul timpului prin mai multe modificări până să ajungă la forma actuală. Dintre toți frații fondatori, singurul rămas până astăzi în companie, fiind și CEO-ul până în 2015.

Guess are magazine (atât fizice, cât și virtuale) în toate cele 6 continente, astfel încât produsele acestora să fie disponibile peste tot în lume.

În România, produsele Guess sunt și online, o mulțime de magazine având în stock măcar o geanta Guess pentru doritoare. Prețurile pentru astfel de genți pleacă de la 100 de lei pentru gențile mai simple și mai puțin sofisticate și pot ajunge până la 400-500 de euro, pentru o geanta de piele sau dintr-un material mai aparte cu diverse aplicații și accesorii.

Filtre anunt

Produse: Diverse