Bucuresti

All I Had (lansare EP "Lost") @ Club Fabrica

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
611

Voteaza & Distribuie

Descriere

10.05.2014 - 21:00

Club Fabrica va asteapta sambata, 10 mai, incepand cu ora 21, la lansarea EP-ului Lost al trupei All I Had. Alaturi de ei vor canta trupele Ten Times Treason si For The Living. Acces: 15 RON (CD Inclus)

All I Had

Trupa s-a infiintat in vara anului 2010 la initiativa lui Bogdan Zaharia, in ideea de a porni un proiect de cover-uri, sub numele „SoundCheck". De-a lungul timpului, ideile despre directia trupei s-au schimbat, la fel si componenta. In perioada 2011 - 2012 trupa a sustinul cateva concerte in diverse locatii (Club Elephant, Club Fire, Club Ageless, Club Wings, Festivalul Rock Posada 2012) si a inceput lucrul la piese proprii, ideea de cover band fiind abandonata.

Componenta actuala a fost stabilita in 2013, moment in care, avand in vedere ca nici identitatea trupei nu se mai regasea in numele „SoundCheck", pe langa schimbarea totala de imagine si sound s-a decis si schimbarea numelui trupei in „All I Had".

Sfarsitul anului 2013 a adus trupei ocazia de a participa la festivalurile rock „Club A" si „Rock in Parc" (Arenele Romane).

Materialul discografic ce urmeaza a fi lansat in concertul de pe 10 mai 2014 a fost inregistrat in perioada februarie – aprilie 2014, contine 5 piese, si este produs de Tudor Scanteie.

Componenta

Bogdan „Bobo" Zaharia - Tobe

Matei „Pushki" Puscaru - Bass/Backing vocals

George Negru - Chitara

Alex Zamfir - Chitara

Dan Iacob – Voce

https://www.facebook.com/pages/All-I-Had/205723512779672

Ten Times Treason

Times Treason si-a inceput activitatea in toamna lui 2012 si a sustinut de atunci o serie de concerte in locatii bucurestene precum ClubA sau Ageless. Cum fiecare membru este influentat de un alt stil, rezultanta este un melanj de alternativ/progresiv/melodic metal, creand un sound special in peisajul muzical autohton. Membrii trupei sunt:

Componenta

Mihai Cosmescu - Voce

Andrei "Mega" Grigore - Chitara

Alex "Pau" Pausescu - Chitara

"Eni" Gabriel Stan - Bass

Alin David – Tobe

https://www.facebook.com/TenTimesTreason

For The Living

For The Living este o trupa tânără din Bucureşti, ce şi-a început activitatea in anul 2013. Membrii For The Living îşi descriu stilul ca hard rock/progressive metal. Până în prezent formaţia a avut câteva apariţii live, printre cele mai notabile fiind participarea la Festivalul Club A si deschiderea concertului Trooper din Buzau. Formula finala, cea actuala, s-a definitivat in februarie 2014.

Componenta

Andrei Sevastre – Chitara

Tomer Mozafi – Voce/Chitara

Andreas Varticus Costache – Chitara

Oren Mozafi – Tobe

Andrei Fatu – Bass/Backing vocals

Informații adiționale

Data:

10.05.2014

Ora:

21:00

Intrare:

20 lei (CD inclus)

Locatie:

Fabrica Club

Adresa:

11 iunie nr.50


Sursa informatii: www.fabrica-club.ro