Bucuresti

Alternosfera

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
959

Voteaza & Distribuie

Descriere

Miercuri, 14 septembrie, ora 21.30 – Concert ALTERNOSFERA
ALTERNOSFERA aterizează în premieră la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 14 septembrie, la ora 21:30, pentru un show cu totul şi cu totul special, unde nu vom avea mese în faţa scenei pentru o atmosferă perfectă.
Trupa de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998, la Chişinău, a susţinut de-a lungul timpului, sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.

În luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Române. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. În cadrul aceluiaşi concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA din 14 septembrie se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reteaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Cafe DEKO, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 50 de lei fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans
- 80 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 250 de bilete)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM şi METALHEAD.