Bucuresti

Altex inaugureaza cel mai mare show room din Romania

ALTEX prezinta cel mai mare show room din Romania

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
615

Voteaza & Distribuie

Descriere

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, isi completeaza portofoliul de showroom-uri cu cel mai extins magazin care ofera tututror iubitorilor de tehnologie peste 2.500 de metri patrati de inovatii tehnologice si o gama extrem de variata de produse, ce se ridica la peste 15.000 de modele.

Odata cu deschiderea ce va avea loc vineri, 3 octombrie, Altex isi extinde reteaua si inaugureaza in Plaza Romania cel de-al 91-lea magazin care, in urma unei investitii de 250.000 de euro devine cel mai mare showroom Altex din Romania. Magazinul din Plaza Romania se bucura de un design revolutionar si de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste experienta in-store.

“Extinderea showroom-ului din Plaza Romania face parte din strategia de dezvoltare a retelei
Altex si se aliniaza obiectivului de a veni in intampinarea tuturor iubitorilor de tehnologie cu cele mai noi inovatii, intr-un spatiu generos, in care zonele de demo sa devina experiente de neutitat pentru fiecare client in parte. Aceasta directie sustine strategia onmi-channel pe care o abordeaza compania, prin experientele unice, superioare oferite clientilor sai, atat din zona offline, cat si online, fiind cat mai aproape de nevoile utilizatorilor nostri. Ne dorim sa le oferim cea mai variata gama de produse, la cele mai mici preturi din Romania, pentru ca Altex este cel care a adus inovatia in casele romanilor si vrem sa consolidam demersul de a democratiza accesul la tehnologie.” a declarat Dan Ostahie, Presedinte si CEO in cadrul Altex Romania.

Noul centru de tehnologie si divertisment la aduce clientilor o experienta inedita, oferind acces la cele mai importante lansari de produse, pe care romanii le vor putea testa. In cadrul celui mai mare showroom Altex, 32 de specialisti sunt pregatiti sa ofere suport si sfaturi tuturor celor care vor sa descopere cele mai importante inovatii. In plus, pentru cei care isi doresc sa fie permanent conectati la ultimele tehnologii, la cele mai bune preturi, pe Altex online sunt disponibile peste 30.000 de produse.

Noul magazin de 2.500 de mp este amplasat strategic in centrul comercial Plaza Romania, ce inregistreaza un trafic de 30.000-35.000 de clienti in fiecare zi. Astfel, Altex devine unul dintre pilonii de dezvoltare ai centrului comercial Plaza Romania.

Liderul pietei de retail electro-IT a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 250 de milioane de euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent. Reteaua Altex numara 91 de showroom-uri in intreaga tara si pune la dispozitia clientilor o platforma de e-commerce – www.altex.ro pentru o experienta de shopping completa, prin intermediul careia compania asigura accesul inovatiilor de ultima ora pentru toti iubitorii de tehnologie, la cele mai mici preturi.