Bucuresti

Ambasada iubirii

Ambasada iubirii

Detalii

Telefon
0756021105
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
178

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ambasada iubirii e o satiră nemiloasă, ca o gheară în mânușă de catifea. „Teroriștii” ipotetici vor să fure și ei secretul „iubirii netulburate”, dar nu o pot face oricât ar încerca, pentru simplul fapt că unii s-au născut… ambasadori. O comedie despre destinul care nu poate fi schimbat.

Ambasada iubirii, scrisă acum patru decenii de regretatul Iosif Naghiu, este o piesă de o tulburătoare actualitate. O ambasadă se află sub atacul unui grup de teoriști. Un ambasador misterios și familia sa, compusă din soție și două fiice cu apetit erotic excesiv, nu se tulbură atunci când se află în situații limită. Ei trăiesc nonșalanți soarta de a fi într-o „lume de glamour” atemporală. Îi preocupă mai curând lecțiile de canto decât împrejurarea de a fi ostatici și flirtează mai departe, filosofează sceptici, dar siguri că nimic nu-i poate atinge.

Distribuția: Maia Morgenstern, Dan Condurache, Dana Rogoz, Anca Sigartău, Vlad Logigan, Silviu Mircescu, Dorin C. Zachei, Rodica-Ionescu Cuciumeanu, Mihai Cuciumeanu, Răzvan Canache, Bogdan Acatrinei.
Ilustrația muzicală: Manuela Cara. Scenografia: Iuliana Gherghescu. Video-design: Ioana Bodale.
Asistent regie: Rodica-Ionescu Cuciumeanu.

JOI, 5 APRILIE 2018, 12:00
SALA IOSIF NAGHIU
TEATRUL DRAMATURGILOR ROMÂNI
CALEA GRIVIȚEI NR. 64-66