Bucuresti

Ana & Flavian Entertainment

Ana & Flavian Entertainment

Detalii cantaret/formatie

Adresa
Bucuresti
Telefon
0722449988, 0722822681
Categorie
Cantareti / formatii
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1354

Voteaza & Distribuie

Prezentare cantaret/formatie

Solisti profesionisti, Ana & Flavian, activam pe scena dinaintea varstei de majorat. Avem in palmares mii de concerte in tara si peste hotare (nunti, petreceri private, party-uri tematice, show-uri) in care noi am fost pionii principali ai reusitei evenimentului. Profesionalismul nostru este dovedit atat prin studii (Scoala populara de Arta, Liceul de Muzica, Facultatea de Muzica si Master in Arta Muzicala), diplome si trofee, emisiuni TV, cat si prin experienta indelungata pe vase de croaziera! Toate acestea le puteti vedea acest site!

Repertoriul abordat este unul atent selectionat si contine peste 1000 de melodii (pentru voce masculina si feminina), muzica de calitate, muzica de nunta si cele mai iubite cover-uri.

Ana & Flavian Entertainment este o firma acreditata pentru organizarea divertismentului la diferite evenimente. Va oferim formatii de nunti si evenimente private, cover band, solisti de muzica usoara romaneasca si internationala, solisti de muzica populara, instrumentisti, DJ, instalatie de sunet si lumini.

Noi facem cu Pasiune aceasta meserie, veti simti Calitatea si va vom complesi cu Eleganta si Stil!

Lucreaza la

Filtre cantaret/formatie

Muzica: Alte genuri, Muzica usoara