Bucuresti

And-Flor efectuează transport internațional de persoane în Cehia

And-Flor efectuează transport internațional de persoane în Cehia

Detalii

Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 4 saptamani si 5 zile
Vizualizari
277

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Fostă parte a Imperiului Austriac în secolul al XIX-lea și a Cehoslovaciei în secolul XX, Republica Cehă este o țară plină de orașe istorice frumoase și o bogată cultură boemă.

Praga este unul dintre cele mai importante motive de a vizita Cehia. În afară de faptul că este capitala Cehiei, Praga este cunoscută și ca Orașul de Aur și reprezintă unul dintre cele mai populare orașe din Europa și unul dintre cele mai romantice orașe din lume. Aici vei găsi lucrări remarcabile ale arhitecturii medievale și Art Noveau.

Fiind unul dintre puținele orașe din Europa care a reușit să își păstreze frumusețea originală după cel de-al doilea război mondial, arhitectura orașului descrie cultura sa bogată și istoria sa. Fiind vechea capitală a Regatului Boem al lui Charles al IV-lea, orașul a influențat cultura Europei Centrale încă din Evul Mediu. Astăzi, Praga, se caracterizează prin istoria ei epică și monumentele lăsate în urmă.

Celebru pentru istoria sa bogată, orașul se mândrește cu cel mai mare castel vechi din lume. O comoară printre nenumăratele comori, Castelul Praga este construit pe 7,28 hectare de teren și are o lungime de 570 de metri și o lățime de 128 de metri. Amplasat pe un deal, oferă priveliști uimitoare asupra orașului.

Fiind unul dintre principalele centre culturale ale Europei, Praga găzduiește multe instituții cum ar fi muzee, galerii de artă și teatre. De asemenea, prezintă permanent artiști importanți, orchestre simfonice, concerte de operă desfășurate în locuri clasice cum ar fi case de operă uimitoare, săli de concert și biserici vechi, acestea subliniind bogata cultură cehă.

Turismul postcomunist a dus la restructurarea orașului Praga. În timp ce majoritatea monumentelor au fost bine conservate, unele dintre structurile vechi au fost transformate în hoteluri elegante și restaurante fine.

Poți călători ușor la Praga prin intermediul firmelor de transport internațional care efectuează periodic curse spre Cehia, cum ar fi compania And-Flor din Suceava.

Firma deține peste 17 ani de experiență în domeniu și are în vedere efectuarea curselor periodice de transport persoane și colete spre Cehia, Slovacia, Austria, Belgia, Germania, Franța, Olanda. În plus, And-Flor se ocupă și de transport mașini și închirieri auto.

Transportul persoanelor se realizeză cu ajutorul microbuzelor și a autocarelor care fac parte din parcul auto propriu al companiei. Alături de And-Flor, toți clienții călătoresc în condiții de maximă siguranță, confortabil și reușesc să ajungă la destinația dorită în cel mai scurt timp posibil.

Prețul unei călătorii până în Praga este de 100 euro. Cumpărând un bilet dus- întors beneficiezi de o reducere de 10 euro. În prețul biletului sunt incluse 45 kg bagaje și o gustare oferită pe drum. Copiii până la 1 an călătoresc gratuit, cei cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani plătesc doar 50% din valoarea biletului, grupurile de minim 9 persoane, elevii, studenții și pensionarii plătesc cu 10% mai puțin.

Descoperă frumusețea orașului Praga în orice anotimp. Apelează la compania And-Flor pentru a ajunge în siguranță aici, direct la adresa menționată de tine. Află mai multe detalii despre companie accesând pagina web www.and-flor.ro/and-flor-transport-persoane-in-slovacia-si-cehia/

Filtre

Destinatii: Cehia
Oferte: Circuite turistice cu ghid, Inchiriere