Bucuresti

Altceva Live Stage (fostul AndaLivia Art Club)

Detalii galerie de arta

Adresa
Bucuresti, Strada 11 Iunie, nr. 62
Telefon
0728867744
Web
http://www.andalivi.org/
Categorie
Galerii de arta
Modificat
acum 6 ani si 12 minute
Vizualizari
1490

Voteaza & Distribuie

Prezentare galerie de arta

În spaţiul Andalivia Art Club şi Andalivia Cultural Center, artiştii aflaţi la început de drum şi artiştii care reprezintă deja repere ale culturii din România şi din străinătate se vor putea exprima liber, iar experimentele în artele spectacolului, literatură sau artele vizuale vor putea fi urmărite de un public divers, cu gusturi şi preferinţe multiple. Andalivia Art Club şi Andalivia Cultural Center vor oferi acelora care se exprimă artistic un spaţiu nonconformist, în care debutanţii şi seniorii, liceenii şi profesorii, experimentele şi inovările artistice îşi vor da întâlnire şi vor conlucra armonios.
„Am fost emoţionat de povestea din spatele acestui proiect şi de obiectivul pe care şi l-a propus. O dramă cumplită, un rău pe care părintele Tomuţa, urmând învăţăturile biblice, vrea să-l întoarcăspre bine. Eu, unul, am perceput totul ca un proiect de suflet. Clubul ANDALIVIA sprijină financiar ONG-ul care poartă, şi el, numele fiicei, pierdute într-un accident rutier, şi care îşi propune să promoveze arta sub toate formele ei. Mai mult, cred că este un concept atractiv şi necesar în spaţiul public al unei capitale europene, cu evenimente aproape zilnice, destinate tinerilor artişti, şi cu evenimente muzicale, la sfârşit de săptămână, prestate de artişti consacraţi. Sunt tot atâtea motive pentru care sper ca această reţetă a susţinerii culturii autohtone şi, în definitiv, a bunului gust, să fie una de succes. –a declarat Mihai Rădulescu, jurnalist TVR.
„Ce s-ar putea spune despre un copil frumos (sub toate aspectele: ca prezenţă, ca om, ca fiinţă) care a plecat prea timpuriu dintre noi...undeva, unde s-a oprit şi ne aşteaptă...să vizităm împreună această minunăţie creată de Bunul Dumnezeu, care se cheamă UNIVERS:
  • că filmul ei preferat era Lavita èbella, iar personajul ei cel mai îndrăgit era SID din ICE AGE...
  • că îi plăcea enorm Pink Floyd şi, mai ales,Comfortable Numb... probabil, acolo şi stă acum, şi ne priveşte, şi se roagă Bunului Dumnezeu, zicând: Dacă eu nu am avut timpul necesar încât să reuşesc să devin o ceramistă cunoscută, ajută-i pe ei, Doamne, să îi ajute pe alţii să se realizeze caartişti!
A plecat dincolo, având în buzunar biletele de avion pentru Palermo, unde urma să expună în perioada 27 – 29 octombrie 2009.
A muncit enorm şi a dorit din toată fiinţa ei să se realizeze ca artist ceramist.
A terminat toate şcolile cu prestaţie de mare merit, ultima dată ACADEMIA DE ARTE FRUMOASE (poate că e denumită, cu limbă de lemn, astfel; eu, tatăl ei, nu pot denumi această instituţie decât aşa: ACADEMIA DE ARTE FRUMOASE), încheind cu media generală 9,60 şi Master în ceramică cu 10. Pe merit, nu pe cumpărate!
De dragul ei,pentru colegii săi, artişti din arte vizuale, am hotărât să nu folosesc despăgubirile morale, obţinute în urma plecării sale, decât în folosul şi pentru zborul către succes al acestora.
Un zbor frânt se întoarce, pentru a-i ajuta pe alţii să zboare!
ANDA LIVIA renaşte în 13 ianuarie, ziua ei de naştere pământească (1983), în altă formă, de data asta, de două ori, prin: ANDALIVIA CULTURAL CENTER, ca asociaţie nelucrativă, sprijinitoare a culturii şi artei, şi ANDALIVIA ART CLUB, un club care se doreşte să fie o casă a tuturor artiştilor, un club al prieteniei şi bunei simţiri între ei, care va sprijini substanţial, din veniturile obţinute (60% din profitul net), centrul cultural.
Mulţumesc din suflet artiştilor care ne vor bucura sufletele cu interpretările lor (Doru Stănculescu, Iris, Ioan Gyuri Pascu, Vlady Cnejevici, Teo Boar, Cantos, Solo [Victor Solomon], Mişu [Mişu Constantinescu], Dorin Andone, Radu Captari, Capriel Dedeianu, Grupul coral Sf.Andrei Şaguna), care au acceptat, necondiționat, să participe doar pentru aplauzele asistenţei.
Mulţumesc din adâncul sufletului, partenerilor mei, care au crezut în visul meu şi în această renaştere a Andei Livia: Mihai RĂDULESCU, Mihail COŞULEŢU, Andra ROTARU, Victor COJOCARU, Ioan OLIU şi Adrian Octavian CAUTIŞ.
Mulțumesc tuturor acelora care, prin prezenţa lor în ANDALIVIA ART CLUB vor sprijini actele de cultură, pe care le vom produce! De la Voi pentru Voi, pentru artă și cultură!, a declarat Octavean Ioan Tomuţa.