Bucuresti

ANDRE RIEU

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
538

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

ANDRÉ RIEU din nou în România.
Artistul lansează DVD-ul concertului susținut în Piața Constituției
ANDRÉ RIEU ”LIVE ÎN BUCUREȘTI”

Vineri, 27 noiembrie, la ora 15:00 te întâlnești cu André Rieu în foaierul Grand Cinema & More și obții autograful său pe exemplarul DVD-ului André Rieu - Live în București. Toate veniturile realizate în urma vânzării acestui dvd vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

În luna iunie a acestui an, mult îndrăgitul violonist André Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din România cu șapte concerte grandioase.
Rezultatul celui mai important eveniment concertistic al anului 2015 a fost unul excepțional, iar momentele minunate petrecute alături de publicul din România l-a determinat pe marele artist să consolideze această relație, pregătind un cadou deosebit, în pragul lunii decembrie. Apropierea sa față de fanii din România s-a simțit cu atât mai mult în momentele dificile. André Rieu nu a rămas indiferent în urma tragediei de la Colectiv, deplasându-se la București, special, pentru a aduce un omagiu și, de asemenea, pentru a veni în sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis să doneze familiilor îndurerate, întreg profitul rezultat în urma vânzării DVD-ului concertului de la București.