Bucuresti

Andre Rieu, a primit un cadou special din partea echipei de fotbal Steaua Bucuresti

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
355

Voteaza & Distribuie

Descriere

Andre Rieu, a primit un cadou special din partea echipei de fotbal Steaua București

Aseară, s-a încheiat cea de-a treia poveste muzicală din seria celor 7 seri pregătite spectatorilor din Piața Constituției de violonistul Andre Rieu și Johann Strauss Orchestra.
Debordând de energie, pe parcursul celor trei concerte, Andre Rieu a electrizat mulțimea încă de la primele acorduri și a fascinat audiența cu finalul apoteotic.

Spre amuzamentul publicului spectator, printre glumele presărate pe parcursul primelor trei concerte de la Bucureşti, Andre Rieu s-a adresat echipei de fotbal Steaua Bucureşti, oferindu-le gratuit un sfat și, de ce nu, secretul pentru a deveni campioni:

Am un sfat pentru Steaua București. În primul rând, luați-vă un antrenor olandez. În al doilea rând, învățați să cântați acest vals. Fanii care vor cânta cel mai tare ”The Second Waltz” vor câștiga. Deci, învâțați să cântați acest vals și atunci Steaua București va fi campioană mondială!”

Ei bine, iată că Valeriu Argășeală, Preşedintele Clubului bucureştean, a reacţionat prompt, iar la finalul concertului de aseară, l-a întâmpinat pe Andre Rieu, în backstage, pentru a-i oferi un cadou special: două tricouri cu însemnele Stelei, inscripționate cu numărul 1 și al doilea cu numărul 69, număr ales la întâmplare, fără vreo semnificaţie aparte.

Astăzi, Andre Rieu s-a întors la Maastricht pentru a-și petrece timpul în compania soţiei şi a nepoţilor lui, dar va reveni în România pentru cele 4 concerte rămase din Piaţa Constituţiei: 11, 12, 13 şi 14 iunie.
Membrii orchestrei vor profita de cele trei zile libere pentru a vizita și alte orașe din România.

Sursa foto: © Marcel van Hoorn