Bucuresti

Andre Rieu pune la vanzare 5.000 de bilete noi pentru Caritate

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
276

Voteaza & Distribuie

Descriere

André Rieu pune la vânzare 5.000 de bilete noi pentru CARITATE

Un preț simbolic de 43,2 lei pe bilet – Disponibile pe iarbă,
în fața Palatului Parlamentului - Concert: sâmbătă, 13 iunie 2015

André Rieu și-a exprimat dorința de a suplimenta numărul de bilete pentru concertul de sâmbătă, 13 iunie, în scopul de a face un act caritabil special.
Celebrul violonist va scoate la vânzare bilete cu un preț simbolic, ce vor asigura accesul spectatorilor pe iarbă, în fața Palatului Parlamentului, urmând ca toate veniturile din vânzarea acestor bilete să fie donate unei fundații sau organizații notorii, care derulează proiecte mari pentru întrajutorarea copiilor români aflați în suferință.

Cele două fundații propuse sunt: UNICEF si Salvați Copiii.

Așadar, începând din 10 iunie 2015, de la ora 11:30 vor fi în vânzare 5.000 de bilete pe iarbă, în fața Palatului Parlamentului, la prețul de 43,2 lei pentru un bilet.

Acestea sunt disponibile în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro şi vor permite accesul spectatorilor la concertul de sâmbătă, 13 iunie 2015, programat să înceapă la ora 20:30.

Accesul spectatorilor pe gazon, în spațiul mai sus menționat, se va efectua începând cu orele 18.00, pe două căi de acces: una dinspre Parcul Izvor și cea de-a doua dinspre Bulevardul Calea 13 Septembrie.
Această acțiune caritabilă este realizată în parteneriat cu Camera Deputaților.