Bucuresti

Andrei Duban și Cosmina Păsărin extrag câștigătorii Marilor Loterii Fidelicard

Andrei Duban și Cosmina Păsărin extrag câștigătorii Marilor Loterii Fidelicard

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
462

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe 7 februarie, posesorii de Fidelicard care au participat la Marile Loterii Fidelicard din București Mall și Plaza România vor afla cine sunt norocoșii câștigători. Gazdele evenimentului vor fi Andrei Duban și Cosmina Păsărin.
Extragerile vor avea loc la Plaza România începând cu ora 13.00 (în Rotondă) și la București Mall (lângă fântână) începând cu ora 19.00. Deoarece echipele de management ale ambelor centre comerciale au dorit să le ofere clienților fideli nu doar premii, ci și divertisment, au creat un întreg eveniment aferent extragerii câștigătorilor, eveniment găzduit de două VIP-uri: starurile TV Andrei Duban și Cosmina Păsărin. Ei vor extrage câștigătorii Marilor Loterii Fidelicard și la Plaza România (13.30 - 14.30), și la București Mall (19.30 – 20.30). După aceea, clienții ambelor mall-uri vor asista la un spectacol oferit de trupa Hot Diamonds și vor avea șansa de a câștiga premii instant la Roata Norocului.

Valoarea totală a premiilor puse în joc depășește 200.000 RON, iar taxele aferente vor fi achitate de organizatori. Marile premii constau în două mașini BMW seria 1 (câte una per mall), fiecare valorând peste 75.000 RON. Mai mult, participând la cele două loterii, posesorii de Fidelicard pot câștiga patru iPad mini, două iPhone 5S și două console PlayStation 4.

În septembrie 2014, Anchor Grup a introdus programul Fidelicard ca parte din strategia de dezvoltare și modernizare pentru București Mall și Plaza România. Eliberarea Fidelicardului (fie el Standard, Family sau Junior) e gratuită. Mai multe detalii aflați la Info Desk și pe site-ul www.fidelicard.ro