Bucuresti

Angajatori de Top Bucuresti

Detalii targ/expozitie

Web
www.hipo.ro
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
3223

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 5 aprilie 2019 - Sambata 6 aprilie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Peste 250 de companii angajează la târgul de carieră Angajatori de TOP Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră– Angajatori de TOP. Cu o tradiție de 13 ani pe piața din România, cele 3 evenimente din această primăvară vor reuni peste 250 de companii:
  • Angajatori de TOP Timişoara: 15-16 martie, Centrul Regional de Afaceri Timișoara
  • Angajatori de TOP Bucureşti: 5-6 aprilie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual, la nivel național: 15 aprilie – 5 mai, pe www.hipo.ro

Companiile care doresc să participe la Angajatori de TOP se pot înscrie până pe 8 martie, în limita standurilor disponibile, scriind un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro
Candidații se pot înscrie online, pe www.hipo.ro/angajatoridetop și pot participa gratuit la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.
2019 - piața forței de muncă extrem de competitivă!
Creșterea economică, scăderea natalității și fenomenul de emigrare sunt factori care influențează puternic procesele de recrutare din România. Accentul fiind atât pe recrutarea de profesioniști, candidați entry-level și proaspăt absolvenți. În continuare sunt preferați candidații cu experiență, datorită capacitații lor de a se integra mai rapid și de a performa autonom. Însă, se observă și o maturizare a companiilor care deschid mai multe programe de internship, trainee, stagii de practică sau diverse programe de pregătire a viitorilor angajați.
Pe de altă parte, candidatii își aleg cu mare atenție companiile pentru care vor să lucreze, iar din acest punct de vedere, pozitionarea companiei în piață și brandul de angajator sunt aspecte foarte importante. Percepția externă pe care angajatorii o au în piață este un aspect din ce în ce mai important pentru companiile care au planuri de recrutare.
Ce companii au planuri de recrutare în această primăvară?
Peste 250 de companii multinaționale și locale care activează în domenii de activitate precum: Inginerie, FMCG, IT, Telecom, BPO, Audit şi Consultanţă, Retail, Financiar – Bancar vor fi prezente la Angajatori de TOP și au planuri importante de recrutare.
O parte dintre angajatorii care au confirmat deja prezența sunt: Adecco, Allianz Technology, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, BearingPoint România, Bitdefender, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Coca-Cola HBC România, Computer Generated Solutions România, Continental, DM Drogerie Markt, DR1V, Enel, Ericsson, Expleo Group, Finastra, Flex, Gameloft, Genpact, GOODYEAR, Groupe Renault România, Harman, HELLA, Henkel, HP Inc, JTI România, Kaufland România, Kellogg's, Kimball, KMG Rompetrol, Lidl România, London Stock Exchange Group, McDonald's in Romania, Michelin România, Microsoft, Nestle, Nokia, Oracle, Orange România, P&G, PepsiCo, Philip Morris România, Playtika, Raiffeisen Bank, RapidSolution, REWE România - Penny Market, Secureworks, Societe Generale European Business Services, Stefanini, TELUS International Europe, UniCredit Bank, Veeam Software, Veoneer, Verint, Virtual 7, Visteon, Wipro Technology etc.
“În contextul actual, într-o piață în care companiile întâmpină dificultăți în a găsi angajații potriviti, ne-am propus să creem mediul potrivit pentru interacțiunea dintre angajatori și candidați și astfel să venim în ajutorul companiilor care au planuri de recrutare. Din experiența edițiilor anterioare, companiile participante la Angajatori de TOP, au afirmat că au avansat discuții cu candidați în vederea recrutării în urma evenimentului și multe dintre ele au confirmat că participarea la târg le-a ajutat să își crească notorietatea ca angajator și chiar să recruteze un număr semnificativ de angajați. Din perspectiva candidaților, peste 80% dintre cei care au fost prezenți la ultimele ediții au afirmat că au găsit la eveniment cel puțin un job de interes pentru ei”- a declarat Dragoș Gheban, Managing Partner Catalyst Solutions, companie care organizează Angajatori de TOP.
Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP pot fi accesate pe portalul de carieră www.hipo.ro, la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop
Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 13 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :
  • www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc de două ori pe an, în București, Timișoara și online, pe www.hipo.ro;
  • DevTalks, eveniment care reunește 1.000 de profesioniști IT pasionați de web, online, Cloud computing și Big Data;
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 300 de tineri români;
  • Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care tinerii le au de la aceștia.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta