Bucuresti

Aniversarea copilului tău este în luna mai? Iată câteva sfaturi pentru a îi organiza o petrecere surpriză!

Aniversarea copilului tău este în luna mai? Iată câteva sfaturi pentru a îi organiza o petrecere surpriză!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
307

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

La vârsta copilăriei, petrecerile cu prietenii sunt activități destul de benefice pentru copilul tău, întrucât acesta va putea să își formeze anumite abilități de comunicare și de integrarea în societate. Cu prilejul aniversării lui, ai putea să îi organizezi o petrecere surpriză, invitând câțiva colegi de școală, prieteni sau vecini. Pentru că totul să iasă că la carte şi așa cum îți dorești, trebuie să acorzi atenție tuturor detaliilor, în special celor minore.

Descoperă cele mai eficiente sfaturi pentru a organiza o petrecere surpriză pentru micuțul tău!

  • Alege din timp locația desfășurării petrecerii. Dacă nu dorești să organizezi petrecerea acasă, din lipsa spațiului sau pentru că nu vrei să te confrunți cu necesitatea curățeniei de a doua zi, poți opta pentru închirierea unui spațiu sau unui club destinat organizării petrecerilor pentru copii. În acest fel, totul va fi mult mai distractiv, atât pentru tine, cât și pentru micuțul tău, dar și pentru ceilalți copii.

  • Alege din timp tortul. Alegerea unui tort poate fi întotdeauna o misiune dificilă, pentru că vei găsi tot felul de arome, modele și design-uri aparte. De aceea este important să alegi și să dai comandă din timp de prăjitura aniversară. Dacă eşti în căutarea unui patiser priceput sau dorești să accesezi o cofetărie din București, în acest sens, specialiștii de la Cofetăria Armonia îți stau la dispoziție cu cele mai delicioase și aspectuase rețete.

  • Stabilește o ora ideală pentru copii (și părinții lor). Alegerea orei este extrem de importantă. Nu uită că, în general, copiii au o orar de somn destul de devreme față de adulți, iar dacă organizezi petrecerea seara sau la o ora târzie, cel mai probabil aceștia vor fi obosiți și vor manifesta semne de irascibilitate. În același timp, ora ar trebui să fie optimă și pentru părinții care își aduc micuţii la petrecere, întrucât adulții sunt destul de ocupați, de regulă.

  • Decorează potrivit vârstei. La orice petrecere și în special la cele pentru copii, decorațiunile sunt extrem de importante. Acestea sunt menite să creeze o atmosferă ideală și să binedispună micuții, antrenându-i la diverse jocuri și activități. În același timp, ar trebui să te asiguri că întremezi atmosfera petrecerii prin organizarea unor activități plăcute și relaxante pentru copii, precum desenatul, construirea diverselor forme geometrice, dansul sau unele jocuri. Evident, acestea pot fi diferite în funcție de vârstă copilui tău, dar și de cea a invitațiilor.

  • Ține cont de dorințele celui mic. Poate cel mai important aspect de care trebuie să ții cont în momentul în care dorești să organizezi o petrecere aniversară pentru micuțul tău, este reprezentat de dorințele acestuia. Spre exemplu, dacă este băiat este probabil să fie pasionat de super eroii din desenele animate, de constelații sau de mașini, iar dacă este fată, în mod sigur o vor atrage decorațiunile și tematica din lumea basmului, a prințeselor sau a zânelor. În funcție de dorințele și preferințele copilului tău, alege tamatica pentru petrecere, decorarea tortului şi a candy barului, dar și a altor elemente semnificative.

Acestea sunt, așadar, cele mai importante sfaturi de care ar trebui să ții cont în momentul în care organizezi o petrecere pentru copilul tău!

Surse foto:www.shutterstock.com