Bucuresti

Ann-Christine lanseaza primul sau videoclip

Ann-Christine lanseaza primul sau videoclip

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
450

Voteaza & Distribuie

Descriere

“Cups” sau un altfel de cover
Ann-Christine lansează primul său videoclip, un cover inedit - https://www.youtube.com/watch?v=3MdE7OfHzCg. Intitulat “Cups”, piesa este un featuring cu JJ și este un cover al melodiei „You`re gonna miss me when I`m gone (Cup song)”.
Piesa este una foarte veselă, care transmite bună-dispoziție celor care o ascultă. Videoclipul a fost filmat într-o atmosferă relaxantă și o are în centrul atenției pe Ann-Christine, așa cum este ea: naturală, energică și plină de viață, exact ca o tânără la vârsta adolescenței.

Interpretarea Ann-Christinei este una originală, care se diferențiază de versiunile de pe Internet ale piesei, prin ritmul autentic, alert și jucăuș.
Ann Christine este la începuturile carierei și are toate premisele să ajungă una dintre cele mai cunoscute artiste din România. O recomandă vocea autentică, talentul, sensibilitatea și ambiția.
Piesa este produsă de către Seek Music Studios, iar ma multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/seekmusicstudio