Bucuresti

Anverom

Anverom

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 203
Telefon
0213500115, 0213500125
Fax
0213500125
Web
www.anverom.ro
Categorie
Magazine piese auto / service-uri auto
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
1973

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Anverom Bucuresti

Prezenta din anul 1996 pe piata romaneasca de anvelope, societatea noastra a dezvoltat o activitate dinamica si constructiva pe acest segment comercial.
Am implementat conceptul "orice marca, orice dimensiune", devenit ulterior logo-ul firmei, datorita solicitarilor venite din partea clientilor referitoare la diversitatea de marci si tipodimensiuni de anvelope. Comercializam si distribuim anvelope auto si moto, camere de aer, acumulatori si piese auto import. Totodata am venit in spijinul clientilor cu servicii profesionale de montare, echilibrare, vulcanizare, geometrie roti, schimb ulei si filtre, service auto rapid.
Punctul de lucru al societatii este format dintr-o cladire administrativa, unde la parter sunt situate doua birouri de vanzari si la etaj doua birouri de contabilitate si resurse umane. Tot aici clientii sunt consiliati atat din punct de vedere tehnic cat si calitativ, pentru a face cea mai buna alegere in vederea echiparii cu anvelope a autovehiculului si se pot documenta asupra datelor tehnice ale anvelopelor cu ajutorul pliantelor ce sunt puse la dispozitia acestora. A doua cladire, este compusa dintr-o zona de depozitare cu standuri si o zona de service.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sambata: 9:00 - 14:00