Bucuresti

Apartamente 2 & 3 camere noi in Brasov

Apartamente 2 & 3 camere noi in Brasov

Detalii anunt

Telefon
0368461120
Social links
Pret
1.100 EUR
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
374

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Sunt apartamentele de 2 & 3 camere noi, in Brasov, o varianta buna de investitie?

Piata imobiliara a cunoscut un avant consistent in ultima perioada, dar trebuie sa recunoastem meritele dezvoltarii orasului din inima Romaniei cel mai frecventat de turistii straini in scop de relaxare: Brasovul!

Daca esti in cautarea unei variante de investitie care sa iti genereze un venit pasiv consistent, Brasovul este una dintre cele mai bune optiuni din Romania. Costurile apartamentelor sunt rezonabile, iar inchirierea acestora se face foarte usor. Desi multi bucuresteni au ales sa "migreze" permanent in orasul de sub Tampa, bucurandu-se de liniste si mai mult aer curat la un cost de viata mai redus, majoritatea dintre noi se vor uita la Brasov ca la o potentiala sursa de venit suplimentar printr-o investitie bine plasata.

Iar atunci cand spui "apartamente noi Brasov", te vei gandi la comunitatea Urban, la cele mai bune oferte, la o retea extinsa de parteneri si la cel mai ridicat standard de constructii & finisaje din centrul Romaniei.

Optiunile de apartamente cu 2 camere sunt ceva mai populare, in comparatie cu apartamentele cu 3 camere din Brasov, insa daca vrei sa achizitionezi in vederea inchirierii, vei primi consultanta dedicata de la unul dintre membrii echipei Urban Invest, astfel incat sa iti poti estima ce sume lunar poti castiga in functie de cat anume doresti sa investesti.

Filtre anunt

Tip anunt: Oferte