Bucuresti

Aprendis Bucuresti - Curs Inspector Resurse Umane

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
692

Voteaza & Distribuie

Descriere

Esti o persoana, ambitioasa si doresti sa inveti lucruri noi, practice care sa te ajute in viitoarea ta cariera?


Atunci implica-te in activitati extracurriculare care te ajuta sa te specializezi si sa-ti gasesti un job pe masura potentialului tau!


Centru de Training si Formare Profesionala APRENDIS te pregateste pentru cariera!APRENDIS, centru de training si educatie profesionala, urmareste sa ofere o educatie complementara axata pe cunostinte si aplicatii practice.In momentul de fata te poti inscrie la programele:


Inspector Referent Resurse Umane -600 lei


Manager proiect*- 600 lei


Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca-800 lei


        pentru a te inscrie la cursurile marcate cu * trebuie sa ai studii cu examen de licenta


        daca te inscrii cu prietenii tai si faci un grup de 5 persoane, primiti o reducere de 100 lei.
    Urmand aceste cursuri, beneficiezi de urmatoarele avantaje:- Vei interactiona cu formatori ce au experienta practica, nu doar pedagogica, pentru fiecare profesie in parte.


- Vei invata lucruri utile si practice care te vor ajuta sa profesezi cu usurinta la viitorul loc de munca.


- Beneficiezi de testare gratuita a cunostintelor dobandite.- Obtii o diploma recunoscuta de MINISTERUL MUNCII si MINISTERUL EDUCATIEI ,care te va scoate in evidenta, te va departaja la interviu si te va ajuta la angajare.


- Ai o garantie recunoscuta in Romania si U.E. pentru abilitatile tale in fata fiecarui anagajator.- Intri in segmentul tinerilor, ambitiosi, pregatiti pentru viitor si cu potential pentru angajare.Pentru a afla mai multe detalii despre programele noastre ne puteti contacta pe mail la office@aprendis.ro sau la tel: 0730 814 867 sau 0758 877 477.