Bucuresti

Arsenic si dantela veche

Arsenic si dantela veche

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
166

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 aprilie 201918:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

O faimoasa comedie politista, considerata a fi cea mai de succes piesa scrisa de autorul american, Joseph Kesselring, si “una din cele mai bune comedii de pe Broadway, atat de amuzanta incat a devenit de neuitat”, conform recenziilor vremii.
Autor: Joseph Kesselring
Regie: Serban Puiu
Costume: Roxana Radut
Decor: Andrei Radut
Muzica: Radu Mihalache
Tip spectacol: comedie
Durata: 2h30’ ( cu pauza)
Distributie:
Adela Marculescu
Alexandrina Halic
Lucian Ghimisi
Cosmin Selesi
Alexandra Velniciuc
Vlad Ianus
Marcelo Cobzariu
Stefan Pavel
Cristian Boeriu
Stefan Velniciuc
Dorin Enache
Claudian Siman

Pret Bilet: 60/ 70/ 80/ 90 lei.

Sinopsis “ Arsenic si dantela veche” este o faimoasa comedie politista, scrisa in 1939 de Joseph Kesselring, jucata cu un imens succes pe Broadway, cu peste 1400 de reprezentatii. Este considerata a fi cea mai de succes piesa scrisa de autorul american, si “una din cele mai bune comedii de pe Broadway, atat de amuzanta incat a devenit de neuitat”, conform recenziilor vremii.

Plecand de la premise absolut fabuloase, prezentate cu multa candoare si infinita seninatate de catre personajele principale, doua batranele simpatice si inofensive, povestea creste printr-un suspans captivant si prin rasturnari de situatie inedite ce complica actiunea piesei pana la dementa, spre incantarea publicului, oferind astfel prilejul unor splendide recitaluri actoricesti.

Actiunea se petrece intr-o casa respectabila si linistita, din Brooklin, in care Mortimer, nepotul celor doua batranele simpatice, vine sa isi anunte logodna cu Elaine, o fata draguta, din vecini. Insa cu doua matusi excentrice, un frate usor tulburat si altul criminal, Mortimer incepe sa isi dea seama ca familia lui e chiar mai nebuna decat credea.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta