Bucuresti

Artimex Sport

Artimex Sport

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Strada Vatra Luminoasa
Telefon
0723119028
Web
www.artimex.ro
Categorie
Magazine cu echipament sportiv
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1678

Voteaza & Distribuie

Descriere

Artimex Sport Bucuresti

In anul 1992, la constituirea firmei Artimex Sport, unul din principalele teluri a fost de a deveni un jucator important pe piata articolelor sportive din Romania.

In cursul atingerii acestui tel, in ultimii 4 ani am dezvoltat propria linie de productie in Cluj Napoca, realizand produse destinate sporturilor: baschet, fotbal, gimnastica, handbal, tenis, volei.

Incepand cu anul 2008, Artimex Sport a primit certificarea ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii, in productia si furnizarea de servicii.

Am castigat piata prin calitatea produselor si serviciilor oferite, in prezent fiind cunoscuta ca una din firmele reprezentative pe piata romaneasca de productie a articolelor sportive.

Artimex s-a impus prin profesionalism, transparenta si creativitate in abordarea clientilor, prin dezvoltarea permanenta a solutiilor de promovare si strategie.


Calitate, pret, promptitudine reprezinta cartea noastra de vizita

Calitatea produselor noastre este evidentiata prin clienti ca: Comitetul Olimpic Roman, Compania Nationala de Investitii, Federatia Romana de Handbal, Federatia Romana de Baschet, CS Dinamo, FC Rapid, FC Steaua, The American International School of Bucharest, LPS Iasi, LPS Botosani, Sind Romania, Asociatia Langdon Down si multi altii.

Prin activitatea noastra sprijinim o gama larga de activitati sportive, avand stranse legaturi cu cluburilor sportive, scoli, alte institutii de invatamant, centre pentru tineret, persoane fizice.

Motto-ul nostru este: Atitudine de viata prin sport.