Bucuresti

ARTmania Bucharest Blast

ARTmania Bucharest Blast

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 7 luni si 1 saptamana
Vizualizari
233

Voteaza & Distribuie

Descriere

Within Temptation confirmă participarea la prima ediție ARTmania Bucharest Blast

Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2016, în Arenele Romane din București unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty și Sinoptik. Toamna începe în forță pe muzică Symphonic, Progressive și Math Rock prezentate de cei mai apreciați artiști ai momentului.
Within Temptation, trupă celebră pentru show-urile extravagante realizate printr-un amestec sublim de eleganță într-o interpretare melodramatică și puternice compoziții Metal, revine la București după patru ani și un album distanță. O formație matură care cântă de 20 de ani și a susținut sute de concerte va fi headliner-ul ARTmania Bucharest Blast.
Agent Fresco reprezintă Islanda la ARTmania Bucharest Blast și vor susține aici un concert vulcanic cu influențe jazz, pop, rock și hardcore. În esența muzicii lor regăsim o hiper intensitate lirică transmisă prin versuri croșetate fin, melodii puternic încărcate cu emoție artistică, multiritmicitate și erupții spasmodice de chitară hotărâtă susținute de o percuție matematic structurată ce variază între jazz-ul de calitate și rock-ul energic.
Mutiny on The Bounty procesează și amplifică sisteme Math Rock fără să evite sound-ul electronic. Proiectul vine din Luxemburg după ce a câștigat multe Grammy-uri și promite să devină headliner la cea de-a zecea ediție ARTmania Bucharest Blast.
Biletele au prețuri între 90 si 210 lei disponibile pe artmania.ro și în rețelele partenere.


Sâmbătă, 3 septembrie, începe sezonul concertelor mari de toamnă la prima ediție ARTmania Bucharest Blast
Peste 3.000 de spectatori din toată țara și de peste hotare sunt așteptați la primul concert cu Within Temptation din București în rolul de headliner. Legenda muzicii rock olandeze va fi susținută de genialii Agent Fresco din Islanda, Mutiny on The Bounty din Luxemburg și Sinoptik din Ucraina.
Accesul publicului va fi deschis începând cu ora 18:00, iar prima formație va urca pe scena la ora 18:30. Mai multe detalii despre program și reguli pentru buna desfășurare a evenimentului găsiți pe website-ul ARTmania.
Prețurile biletelor variază între 140 și 210 lei și sunt disponibile în rețelele oficiale de distribuție, respectiv ARTmania, Eventim, MyTicket, IaBilet și Kompostor. Organizatorii nu recomandă achizițiile din surse de intermediere, existând riscul invalidării acestora la intrarea în spațiul de eveniment.
Așa cum deja publicul fidel evenimentelor ARTmania din Transilvania și București este obisnuit, în măsura timpului disponibil al artiștilor, organizăm sesiuni dedicate de întâlniri cu artiștii invitați fără a impune nicio pretenție financiară asupra participanților, ci mai degrabă anumite provocări de testare a gradului de interes pentru anumiți artiști, acolo unde numărul de persoane aprobat este foarte limitat.
Prin urmare, primele trei formații participante își vor întâlnii fanii, conform următorului program, urmând regula simplă primul venit, primul intrat, în limita numărului disponibil. Zona va fi amenajată în apropierea intrării principale din Arenele Romane. Fanii Within Temptation vor avea parte de un concert de 90 de minute în poziția de headliner, iar 3 cei mai norocoși dintre ei, împreună cu câte un prieten fiecare, se vor întâlni în persoană cu idolii lor, dacă vor completa corect toate rubricile provocării atașate și vor fi extrași câștigători prin sistemul random.org. Poate că sună complicat, dar nu e, și fanii adevărați merită.
Succes tuturor și de-abia așteptăm să ne revedem cu toții sâmbătă, 3 septembrie 2016, la Arenele Romane la prima ediție ARTmania Bucharest Blast.