Bucuresti

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA)

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA)

Detalii ONG/organizaţie

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Strada Radulescu Drumea, nr. 9
Telefon
0753055852, 0213351536
Categorie
ONG şi organizaţii
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Vizualizari
1015

Voteaza & Distribuie

Prezentare ONG/organizaţie

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in decembrie 2008, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.
La AITA suntem dedicati copiilor iar promisiunea noastra este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate. Copilul cu autism primeste la noi un program individualizat de interventie special creat astfel incat sa-i poata atinge toate nevoile de dezvoltare.

Viziunea AITA este o lume in care toate drepturile copiilor cu autism sunt respectate
  • O lume care constientizeaza importanta primirii si integrarii copilului cu autism in societate;
  • O lume in care diagnosticul de autism nu este privit ca o fatalitate, intelegandu-se importanta interventiei timpurii si a imbunatatirilor in planul comunicarii si limbajului, al socializarii, al comportamentelor, pe care aceasta le poate aduce;
  • O lume in care oamenii stiu ca autismul nu „se ia” si ca persoanele cu autism au nevoie la fel de mult ca oricine de iubire, de intelegere, de incurajari, de apartententa la un grup si de educatie.
Misiunea noastra este de a-i ajuta pe copiii cu autism si cu alte tulburari de dezvoltare sa-si descopere si sa-si utilizeze potentialul la cel mai inalt nivel, oferindu-le programe de interventie terapeutica personalizate, create de catre unii din cei mai buni specialisti din tara.

Orar ONG/organizaţie

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00