Bucuresti

"Asta-i Tinerețea Noastră" după Kenneth Lonergan

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Apartine de
Godot Cafe - Teatre
Vizualizari
358

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 5 decembrie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Regia: Radu Iacoban

Cu: Paul Ipate, Ioana Blaj, Conrad Mericoffer

Scenografia: Ana Ularu

“E nevoie de foarte mult timp pentru a fi tânăr” spune Picasso. E nevoie de o ora si jumatate de ras copios pentru cel care vizioneaza acest spectacol sa simta din nou ca a fost si este inca tanar.

Povestea imaginata de Kenneth Lonergan, care a stat la baza unor productii impresionante pe Broadway si West End, vorbeste despre noptea maturizarii, despre momentul marcant care face trecerea de la teribilism la intrarea propriu-zisa in viata. Lonergan manevreaza impecabil situatiile dramatice oferind actorilor posibilitatea de a se implica total si spectatorului oportunitatea de a se delecta vizionand aceasta poveste hazlie si emotionanta. Warren ( Paul Ipate) e dat afara din casa tatalui sau si se cazeaza cu forta in garsoniera prietenului sau cel mai bun, Dennis ( Conrad Mericoffer). Peripetiile incep cand Dennis afla ca Warren a furat din casa 15000 de dolari.

“Asta-i tinerețea noastră” se înscrie în categoria “teatrului adevărat”. Este un spectacol deosebit, înfăptuit inspirat de o echipă tânără, ce garantează o evoluție remarcabilă pentru viitorul teatrului nostru. Iată, că prin teatrul independent, tinerii se pot afirma și convinge de calitățile lor. Evident, cei care le și dețin și caută cu efort calea exprimării.” Ileana Lucaciu Durata: 1h20

Preț bilet: 30 lei

Sursa informatii: www.godotcafeteatru.ro

Filtre spectacol

Perioada: Luna curenta