Bucuresti

Astazi e ziua ta!

Astazi e ziua ta!

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
106

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 8 martie 201921:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Cadouri pentru norocosi de la SanoVita si Touch Antibacterial la Restaurantul Elisabeta

Tip spectacol: muzica interbelica
Componenta: Silviu Biris si Mircea Band
Pret Bilet: 139 lei (blet intrare + meniu tematic)

Sinopsis Astazi e ziua ta! Una dintre cele mai frumoase zile ale anului. De ce? Pentru ca este vorba despre ceea ce e mai sublim, despre femei. Restaurantul Elisabeta a pregatit o seara cu totul speciala si de neuitat. O seara cu bucate special alese si muzica de petrecere.

Asadar, vineri, 8 martie, ora 21:00, va invitam la o calatorie muzicala interbelica plina cu flori de primavara si acorduri ale celebrelor melodii: Zaraza, Cel mai frumos tango din lume, Coşarul, Fetite dulci ca-n Bucuresti.
Pe parcursul calatoriei, muzica si voia buna vor fi asezonate cu preparate culinare de epoca concepute si pregatite special pentru acest eveniment de Chef-ul Restaurantului Elisabeta.

Silviu Biris este un artist plurivalent care va va delecta cu un spectacol interactiv, folosindu-se in acest sens de voce, actorie, step si dans.

Pe parcursul concertului, artistul va canta atat pe scena, cat si printre cei prezenti, invitandu-i constant la dans.
Repertoriul lui Silviu Biris cuprinde melodii celebre (asa-zisele ever-green-uri romanesti) reorchestrate si adaptate unui stil mai ”miscat”, de dans, in ritmuri de swing, samba sau cha-cha, dar si un colaj de tango-uri. Pe langa celebrele melodii “Zaraza”, “Uite-asa as vrea sa mor”, Casuta noastra” sau “Cel mai frumos tango din lume”, spectatorii pot auzi si ritmurile unor melodii indragite cum ar fi “Cosarul” sau “Fetite dulci ca-n Bucuresti”.

Dress code: Tinuta interbelica - va fi premiata cea mai inspirata tinuta

Meniu “Astazi este ziua ta!”

Prosecco welcome

Platou aperitive
Zacusca cu branza de burduf si urechi de lemn
Parjoale de curcan parfumate cu sos de iaurt cu menta
Praz umplut cu icre
Branza de capra in crusta de ierburi si nuci
Carpaccio din piept de rata pe pat de rucola cu sos Pesto
Rafaello de masline in crusta de panko

Fel principal
Rulada de curcan in stil interbelic si mix de salata verde cu honey lemon vinaigrette
Muschiulet de miel aromatizat, servit cu orez si salata de legume
File de salau in crusta de maioneza si cartofi duchesse
Medalion de porc cu ciuperci de padure servit cu salata verde de primavera

Desert:
Desert special de 8 martie
Varianta Ovo Lacto Vegetarian/ Post
Zacusca cu branza de burduf si urechi de lemn
Parjoale de dovlecel parfumate cu sos de iaurt cu menta
Praz umplut cu pasta de branza
Branza de capra in crusta de ierburi si nuci
Ciuperci haiducesti
Rafaello de masline in crusta de panko
Vanata umpluta cu legume si rosii uscate, gratinata cu mozarella
Salata Rucolla cu rosii cherry si parmezan
Desert:
Desert special de 8 martie
Pretul nu include taxa de 10% pentru serviciile ospatarilor

Filtre spectacol

Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta