Bucuresti

Atelier Art Stone - pictura pe pietre

Detalii eveniment

Telefon
0774532232
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 5 luni si 2 zile
Apartine de
ShoShon Kids
Vizualizari
108

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 11 februarie 201918:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Împreună dăm culoare unui atelier dedicat imaginației, atenției, răbdării și dezvoltării creativității, un atelier fascinant în care ne folosim de pensule, acrilice și alte materiale specifice tehnicii de pictură pe piatră pentru a transforma pietrele în mici tablouri.

Exersăm tehnici de pictură pentru a dobândi îndemânare și facem ca orice piatră să prindă viață în mâinile noastre, prin imaginație și culoare. Facem gărgărițe, broscuțe, alte insecte sau animăluțe și peisaje felurite și învățăm să colecționăm creațiile noastre.

Fiind creativi, ne dezvoltăm inteligența emoțională, de care avem nevoie în egală măsură ca de inteligența cognitivă.

Atelierele „Art Stone - Pictură pe pietre” se desfășoară în fiecare zi de luni, începând cu ora 18.30. În fiecare săptămână abordăm o tematică diferită și tehnici noi de pictură, astfel că un copil poate participa la unul sau la toate atelierele. Durata unui atelier este de 50 minute.

Atelierele „Art Stone - Pictură pe pietre” sunt susținute de Cezara, instructor formare acreditat și studentă în ultimul an la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ioan Mincu” din București.

Costul participării la un atelier este de 45 lei.

Calendar:
28 ianuarie, ora 18.30
4 februarie, ora 18.30
11 februarie, ora 18.30.