Bucuresti

Atelier de comunicare relațională - Cum să comunicăm mai bine în cuplu?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
297

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ești într-o relație și e complicat? Din 25 iunie, Fundația Calea Victoriei te invită la un nou curs cu psihoterapeutul Violeta Dincă: Cum să comunicăm mai bine în cuplu?

Întâlnirile se concentrează pe felul în care relația de cuplu poate fi menţinută şi îmbunătăţită, atât prin comunicarea verbală, cât şi prin cea non-verbală, prin atenţia acordată celuilalt şi timpul necesar construirii intimităţii.

Mici detalii, cărora cei mai mulți dintre noi nu le dăm atenție, pot face o relație să meargă sau nu. Cum faci să-ți dai seama care sunt acelea? Cum „te prinzi” când e momentul să-ți susții necondiționat partenerul și când e cazul să-i spui deschis ce te nemulțumește sau ce așteptări ai de la el? Și în ce fel îi comunici toate astea?

Limbajul corpului, privirea, subiectele de discuție (poate interesante și importante, dar abordate într-un moment nepotrivit), pot fi sabotorii sau aliații relației tale de cuplu.

După cele 5 întâlniri de curs, nu vei pleca acasă cu o rețetă care să vă ofere fericirea eternă, dar vei înțelege mai bine ce înseamnă ascultare activă, empatie, răbdare și înțelegere, dar și asertivitate, claritate în dorințele și deciziile tale.

Cursul Cum să comunicăm mai bine în cuplu? are loc zilnic, de luni 25 până vineri, 29 iunie, de la 19.00 la 21.00 și se desfășoară la sediul Fundației Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1. Te poți înscrie pe contact@victoriei.ro, detalii găsești pe www.victoriei.ro