Bucuresti

Atelier de Decorat Dovleci!

Intră in atmosfera Halloweenului cu Atelierul de Decorat Dovleci!

Detalii eveniment

Telefon
0732992727
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
902

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 25 octombrie 201411:00-12:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Părinții care caută activități potrivite pentru copii în weekendul de Halloween au opțiunea de a merge la un atelier creativ de decorat și sculptat Dovleci pe care la sfârșit să îi ia acasă!

Atelierul are loc Sâmbătă, 25 octombrie și este organizat de echipa de petreceri pentru copii BluParty. Înscrierea la atelier se face prin acest formular pana vineri, 24 octombrie, ora 10:00!

Au mai rămas doar câteva zile până la Halloween: nu vă fie teamă să vă distrați!
Ne imaginăm Halloweenul cu dovleci felinare, spiriduși, case bântuite, vrăjitoare, costume înfricoșătoare și multe dulciuri. Însă nu totul este potrivit și pentru copiii de vârste mai mici.

Alexandra Timofte de la Bluparty s-a gândit deja la asta și organizează Sâmbătă, 25 octombrie un atelier potrivit pentru copii cu vârste între 4 și 8 ani, la care participanții sărbătoresc Halloweenul încrezători, decorând creativ propriul dovleac!
Decorarea dovleacului este o activitate tradițională Halloweenului care le permite dezvoltarea creativității, simțului estetic și familiarizarea lor cu povestea și obiceiurile sărbatorii, din ce în ce mai vizibilă în România.

Anul acesta dăm o nouă înfățișare Dovleacului!
Dacă de obicei dovleacul este sculptat și transformat într-un felinar drăguț, de data aceasta copiii îl vor decora cu măști, coroane și picturi, în timp ce Alexandra le va povesti despre tradițiile Halloween-ului și de unde provine obiceiul de a decora dovleci.
Fiecare copil va pleca de la atelier cu propriul dovleac haios, creat de ei înșiși pentru acasă, decorat creativ, gata să aducă toata familia în atmosfera sărbătorii.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere