Bucuresti

Atelier de Stil vestimentar pentru adolescenți (12-16 ani)

Atelier de Stil vestimentar pentru adolescenți (12-16 ani)

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
403

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Îmbrăcămintea pe care o porți este un mesaj despre tine. Atelierul de Stil vestimentar pentru adolescenți pe care Școala de Arte și Maniere îl organizează pe 18 noiembrie, la ora 11.00, oferă repere valoroase despre dress code, tipuri de siluetă și croieli, cromatică și alcătuirea unei garderobe de bază.

De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoană pe care abia am cunoscut-o este vizuală, iar îmbrăcămintea joacă un rol foarte important în formarea ei. Cunoașterea codului vestimentar ne ajută să știm cum să ne îmbrăcăm potrivit diferitelor contexte și ocazii.

În același timp, prin felul în care ne îmbrăcăm, comunicăm celorlalți care sunt preocupările noastre, din ce mediu facem parte, ce activități desfășurăm, ce pasiuni, talente sau preocupări avem. E firesc să vrei ca hainele pe care le porți să-ți reflecte personalitatea.

Vom discuta, la atelierul nostru, despre schimbările care apar în viața unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorința de a nu mai fi considerat copil, nevoia de exprimare prin vestimentație și accesorizare.

Învățăm cum să ne alegem hainele în funcție de conformația corpului și descifrăm împreună diferite coduri vestimentare, cu ajutorul imaginilor.
Aflăm ce trebuie neapărat să avem în garderoba de bază – necesarul minim care să acopere toate situațiile impuse de codul vestimentar și cum să ne alegem accesoriile în concordanță cu hainele.

Analizăm la atelier imagini cu persoane îmbrăcate corect sau incorect, în funcție de context.

Întâlnirea va dura trei ore, cu pauză la mijloc. Taxa de participare este de 110 lei, iar înscrierile se fac pe adresa contact@ victoriei.ro. Atelierul se întâmplă sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11.00 la 14.00, la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada Popa Soare, la numărul 40.