Bucuresti

Atelier de tehnici de relaxare

Atelier de tehnici de relaxare

Detalii

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
177

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ce faci când ai câteva minute sau câteva ore doar pentru tine? Reușești să te odihnești și să-ți limpezești mintea după o zi stresantă astfel încât să te poți bucura cu adevărat de timpul tău liber? Dacă răspunsul tău nu e un ”Daaaa!” răsunător, e timpul să treci pe la Atelierul de tehnici de relaxare pe care Fundația Calea Victoriei îl începe din 6 noiembrie, în seri de luni, de la 19.00.

Relaxarea înseamnă, pe lângă o stare de calm şi împăcare, o revigorare a trupului şi restabilirea echilibrului după o perioadă de efort intelectual şi fizic. Metodele pe care le vei învăța de la trainerul Geo Pană îți aduc beneficii multiple: rezistenţă fizică de lungă durată, detensionarea musculaturii, obținerea stării de calm, creșterea puterii de concentrare.

Cele patru întâlniri de curs te vor ajuta să atingi această stare de bine, să-ți liniştești atât mintea, cât și trupul. Exerciţii de respiraţie, de meditaţie cu lumină și meditaţie activă, de curăţare și deblocare a centrilor energetici și tehnici de eliberare a energiilor negative – iată ce va fi în ”meniul” atelierului.

Iar partea cea mai bună este că vei putea aplica lucrurile învățate oriunde și oricând vei simți nevoia să te deconectezi și să-ți oferi 5 minute de liniște și pace.

Taxa de participare este de 220 de lei, iar întâlnirile au loc la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada Popa Soare, la numărul 40. Înscrie-te pe contact @victoriei.ro dacă vrei să mergi la atelierul de relaxare – locurile sunt limitate.