Bucuresti

Atelier de aranjamente florale in stil romantic

ATELIER ARANJAMENTE FLORALE STIL ROMANTIC

Detalii

Telefon
0724451272
Pret
95 LEI
Categorie
Cursuri divertisment
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Spring Events
Vizualizari
951

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atelierele SPRING EVENTS de aranjamente florale au fost gandite ca si momente speciale de creativitate feminina in care sa imbinam cat mai armonios utilul cu placutul.

Invatam despre flori si accesorii florale, cum arata, cum le folosim, unde le gasim, care sunt principalii furnizori, care sunt regulile de selectie si alte detalii importante legate de acestea.

Apoi aflam despre flori cum sa le ingrijim, care sunt caracteristicile si principiile aranjamentelor florale, dupa care le aplicam, adica realizam individual si in grup creatii florale sub forma buchetelor si aranjamentelor de masa.

Astfel, intelegem mai bine si mai complet informatiile proaspat aflate si ne ofera o baza pentru a incerca apoi singure acasa sa facem alte aranjamente.

Timpul petrecut impreuna la ateliere e placut, relaxant, ofera multe sanse de impartasi idei si creaza o sinergie frumoasa de grup. O atmosfera atat feminina cat si si copilareasca!…

Ne aducem cumva aminte de copilarie cand ne puteam juca si descoperi lucruri despre viata si despre noi prin mici experimente. In concluzie, e o sansa sa invatam ceva nou, intr-un mod relaxant si energizant deopotriva.

Costul de participare la workshop este de 95 ron. Include si un aranjament personal. Pentru platile facute in avans cu minim 3 zile, pretul este 75 lei/persoana.
Cursul se va organiza prin completarea unui grup de 8 persoane si pentru inscrieri va rugam trimiteti un mail la adresa contact@spring-events.ro.

VA multumim si va asptam cu drag!