Bucuresti

Atelier de dans contemporan cu Valentina de Piante

Body Of - Atelier de dans contemporan cu Valentina de Piante

Detalii

Social links
Pret
300 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
786

Voteaza & Distribuie

Descriere

Începând cu 4 iunie, WASP anunță un nou modul de dans contemporan. Cursurile vor avea loc săptămânal, miercurea și vinerea, între orele 19:00 - 20:30.

BODY of e un laborator dedicat tuturor celor pasionați de dans contemporan, ce continuă seria de cursuri susținute anul acesta de coregrafa Valentina de Piante Niculae.

„Pentru mine, ca dansator și coregraf, dansul este o întâlnire cu corpul meu și cu un potențial infinit de acțiuni; un moment surprinzător.
Uneori ne considerăm incapabili să dansam, fără să ne dăm seama că în orice clipă, corpul poate ieși din rutina lui zilnică, să capete un curaj explorativ, iar noi să ne exprimăm liber și creativ.
Astfel, gesturi cotidiene precum mersul și respirația se pot transforma în dans, dacă devenim constienţi de diferite aspecte: partea anatomică pe care o mișcăm, relația cu timpul și relația cu spațiul.
Cursurile vor fi construite în mai multe etape: de la conștientizarea propriului corp, la studiul elementelor de bază ale dansului contemporan, prin scurte partituri coregrafice și exerciții de improvizație."

— Valentina De Piante Niculae

Atelierul se va încheia cu o prezentare deschisă.

Date de curs: 4 și 6, 9 și 11, 16 și 17, 23 și 25 iunie.
Ore: 19:00 - 20:30
Prezentarea finală: luni, 30 iunie

Prețul modulului este de 300 de lei, și se achită la înscriere.
Înscrierile se fac până la data de 3 iunie 2014, la adresa: contact@waspmagazine.com, sau direct la WASP, în prima zi de curs.
Adresa: WASP — Working Art Space & Production, str. Ion Minulescu, nr. 67-93, corp E, et. 2.

Orar

Vineri: 19:00 - 20:30