Bucuresti

Atelier de design floral: Summer Flowers

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente casa si gradina
Modificat
acum 7 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1157

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 22 iulie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

TEMA ATELIERULUI

Flowers Garden va propune sa evadati in lumea frumoasa a florilor, sa aflati ce durata de viata au, cum se armonizeaza unele cu celelalte, ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat.

La atelierul din 22 iulie se va pune accent pe floarea-soarelui. Inalta, supla, aurie, aceasta este o planta erbacee anuala, originara din America de Nord si adusa in Europa in secolul XVI.

Arata spectaculos, prin inflorescenta de un galben intens si stralucitor, fapt care i-a asigurat un loc printre florile ornamentale.

Este orientata mereu spre soare, iar campurile cu floarea-soarelui reprezinta o atractie miraculoasa pentru multi dintre noi.

I se vor alatura: minigerbera, crinul, alstroemeria, florile de camp si minitrandafirii.

FLOWERS GARDEN a initiat seria atelierelor de design floral in luna iunie 2010. Abordand teme diverse, flori si materiale diferite, am reusit sa aducem mai aproape conceptul de aranjament / buchet lucrat in maniera personala, sub indrumarea designerului florist Stefan Ditu.

In acest fel, s-a creat o comunitate care vede aceasta activitate ca pe o alternativa de a petrece timpul liber sau pentru a construi, cu rabdare, o baza de cunostinte care poate fi valorificata ulterior in plan profesional.

Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.

Designerul florist STEFAN DITU duce mai departe pasiunea pentru flori, mostenita de la tatal sau. A obtinut un important Premiu III la categoria « Buchete de mireasa » la Best Flower Designers Exhibition 2010.