Bucuresti

Atelier de dezvoltare personala prin Teatru

Atelier de dezvoltare personala prin Teatru

Detalii

Web
www.victoriei.ro
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
430

Voteaza & Distribuie

Descriere

De la început au făcut lucrurile “altfel”, aşa că nu trebuie să te surprindă că, din 9 ianuarie, Fundaţia Calea Victoriei are pentru tine un atelier de dezvoltare personală diferit de ce ai încercat până acum. Atelierul de dezvoltare personală prin Teatru este coordonat de actrița Smaranda Caragea şi porneşte de la ideea că exerciţiile de arta actorului te ajută să comunici mai uşor, să-ţi dezvolţi prezenţa de spirit si capacitatea de a găsi soluţii atunci când lucrurile nu merg cum ai plănuit.

Fiecare dintre noi joacă, zilnic, mai multe roluri: iubit sau iubită, coleg, părinte, prieten etc. Ca să ne păstrăm bucuria de a fi noi înșine, e important să învățăm să evaluăm corect fiecare moment, ca să putem reacționa adecvat la fiecare provocare. Cum vom face acest lucru? Ne vom da libertatea de a proiecta, pentru a putea analiza situații diferite și a experimenta ipostaze diferite ale propriei persoane.

Vom lua în calcul mai multe unghiuri de abordare şi ne vom antrena intuiția, experimentând diferite manifestări și tipuri de reacție.

Totul este posibil și toate posibilitățile sunt valabile. Pe unele le înțelegem mai ușor, pentru că ne sunt cunoscute, însă ne întâlnim adesea și cu alte perspective, deloc familiare, deloc confortabile. Le vom analiza împreună, pentru a învăța cum să le gestionăm, la acest atelier de arta actorului.

Vom urmări niște principii de bază de improvizație pentru dezvoltarea unei scene dramatice şi, la final, vom face o mică reprezentație, în care vom trage la sorți partenerul și textul.

Dacă vrei să încerci şi tu metoda aceasta de dezvoltare personală, trimite un mail de înscriere la atelier pe adresa contact @ victoriei.ro.

Lector: Smaranda Caragea
Data: 9 ianuarie 2017; Ora 19:00
Număr ateliere: 5, Frecvența: săptămânal, luni

Cost: 275 ron, Cost redus: 250 (card fidelitate, studenți, pensionari)